Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

«17 Νοέμβρη». Η αφέλεια συνεχίζεται.



Στον απόηχο της «κοπάνας» του…. κυρίου Χριστόδουλου Ξηρού.
Να γυρίσω στη φυλακή; Πριτς!

   Ο ένας μετά τον άλλον οι έγκλειστοι εγκληματίες της 17 Νοέμβρη….  αποκηρύσσουν  τον κ. Χριστόδουλο και τη στάση του.

   Έχοντας διαπιστώσει και εμπεδώσει την απόλυτη αφέλεια έως ηλιθιότητα, (της σκοπιμότητος μη αποκλειομένης), των ελληνικών νόμων και αρχών, οι οποίοι «χαϊδεύουν» αντί να τιμωρούν αυστηρά και παραδειγματικά τον κάθε αμετανόητο εγκληματία, όλα τα μέλη αυτής της οργάνωσης που επιχείρησαν με παρανοϊκά επιχειρήματα στο μυαλό και περίστροφα στο χέρι να…. διορθώσουν την «κενωνία την άδικη», προσποιούνται τώρα τις μεταμελημένες Μαγδαληνές. Μέχρι να «τσιμπήσουν» κι αυτοί κάποια αδειούλα και να γίνουν…. πουλόπουλοι! Να εκμεταλλευτούν κι αυτοί τον αυτοχειριακό ανθρωπισμό και την απαράδεκτη επιείκεια που προσφέρει η…. φιλεύσπλαχνη πολιτεία σε πωρωμένους εγκληματίες πολέμιούς της. Έναν ανθρωπισμό που εκείνοι δεν επέδειξαν, ούτε σε ίχνη, προς τα αθώα θύματά τους, αλλά τον επιζητούν γιά τον εαυτό τους και τον διεκδικούν ως δικαίωμά τους!

   Έτσι, αν η ελληνική δικαιοσύνη ενδώσει κι αφήσει κάποιο απ’ αυτά τα λαμόγια που παριστάνουν τις…. σωφρονισμένες παρθένες ελεύθερο, με οιαδήποτε πρόφαση κι αιτία, είναι σίγουρο πως θα τους πει κι αυτό: «Σας την έσκασα, κορόιδα»!

   Και όποιος φαντάζεται πως τύποι σαν τον… κύριο Κουφοντίνα, τον… κύριο Γιωτόπουλο, τον… κύριο Παλιογιώργο  και όλους τους λοιπούς… βαρυποινίτες εγκληματίες…. σωφρονίζονται στην φυλακή και δεν μετεκπαιδεύονται με μάστερς και ντοκτορά στο έγκλημα, ε'…… εντάξει!  Υπάρχουν και τέτοιοι!

   Καλό και σωστό η κοινωνία να δείχνει ηθικό πλεονέκτημα, πολιτισμό και επιείκεια στα αμαρτωλά της τέκνα, όμως πάνω απ’ όλα πρέπει να αυτοπροστατεύεται από τα αμετανόητα κι επικίνδυνα εγκληματικά στοιχεία της. Γιατί υπάρχουν και τέτοια.  Και η αυτοπροστασία δεν γίνεται με το «λασκάρισμα» των λουριών, αλλά με το «σφίξιμο»

  Παγκόσμια και διαχρονική αλήθεια: «Ο φόβος φυλάει τα έρημα»!  

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα!
    Στου κουφού την πόρτα...όσο και να βροντάς....
    Πάλι τα ίδια θα έχουμε μόλις ξεχαστεί ο Χριστόδουλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοντή μνήμη. Ένα από τα γνωρίσματα της φυλής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή