Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Γιέ μου, σπλάχνο των σπλάχνων μου !!!

Επικαιρότης

Ο Υπουργός των Οικονομικών, ο κ. Παπακωνσταντίνου, σε μια κρίση ειλικρίνειας, (από τις σπάνιες που τον διακρίνουν), είπε το εξής εκπληκτικό :
- Ήρθε η ώρα να συγκρουσθούμε με τα σπλάχνα μας !
Και εννοούσε τις παρασιτικές ΔΕΚΟ και τον φαύλο τρόπο λειτουργίας τους.
Το να «συγκρούεται» κανείς με τα σπλάχνα του σημαίνει πως :
α) Δεν είναι σωστός ο ίδιος, β) Τα σπλάχνα του δεν είναι καλά και γ) Μπορεί και τα δύο.

Τη διάγνωση περί προβληματικών «σπλάχνων» την έκαναν, επισήμως, οι ελεγκτές της «τρόικας», (τους οποίους εγκατέστησε στη χώρα η κυβέρνηση), στις θεραπευτικές οδηγίες της οποίας οφείλουμε, απαρεγκλίτως, να υπακούομε.
Η διαπίστωση, λοιπόν, μιλάει για πολύ σοβαρή "πάθηση" και ανάγκη αμέσου "εγχειρήσεως" !
- Κόψτε, περικόψτε, μειώστε, περιορίστε, απολύστε, εξυγιάνετε !

Όμως, ποιός «έχτισε» τέτοια σπλάχνα; Ποιός εξέθρεψε και γιγάντωσε τον παρασιτισμό και τη στρεβλή λειτουργία των ΔΕΚΟ, χάριν φαβοριτισμού και κομματικής ιδιοτέλειας; Ποιός δημιούργησε τα περίφημα προνομιακά και μισθολογικά «ρετιρέ»; Ποιός θωράκισε τις ιδιοτελείς συντεχνίες τους με τέτοια ασυδοσία , ούτως ώστε να μπαίνουν με θρασύτητα και ιταμότητα οι συνδικαλιστάδες τους στα υπουργικά γραφεία, να συμπεριφέρονται έξαλλα, να βρίζουν χυδαία και να απειλούν απροκάλυπτα τους μουδιασμένους Υπουργούς, οι οποίοι έκπληκτοι μεν αλλά όρθιοι και σούζα, δεν τολμούσαν να ψελλίσουν λέξη, μπροστά στα εμβρόντητα μάτια καμεραμέν και τηλεθεατών;
Και όλη αυτή η ιλαροτραγωδία της «ιερής αγανάκτησης» των αφηνιασμένων εργατοπατέρων να γίνεται εν ονόματι, τάχα, των συμφερόντων του……. ελληνικού λαού !!!

Αλλά όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. Τελικά όλα εδώ, σε τούτη τη ζωή πληρώνονται ! Ο εμπρηστής καλείται να γίνει ο πυροσβέστης, που θα σβήσει τη φωτιά που ο ίδιος άναψε !
Η Θεία Δίκη θα επιβάλει στον σύγχρονο «Αβραάμ» να θυσιάσει τον προσφιλή του γιο, τον «Ισαάκ». Και μάλιστα με ολοκληρωμένες διαδικασίες «θυσίας». Χωρίς το τρυκ της Παλαιάς Διαθήκης ! Ούτε ψύλλος στον κόρφο του σύγχρονου «Ισαάκ». Αυτός δεν θα τη γλιτώσει !

Αχ, κοινωνία άσπλαχνη !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου