Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η εγκληματική διείσδυση της Χρυσής Αυγής στο ποδόσφαιρο!



Η διαβολική δράση τώρα αποκαλύπτεται!
Χρυσή Αυγή και ποδόσφαιρο

   Ο δραστήριος πρόεδρος του ΠΑΟ και ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ, με τις ρηξικέλευθες ενέργειες κι επιτυχημένες καμπάνιες του οποίου ο σύλλογος, αφ’ ενός, πλούτισε και κολυμπάει, πλέον, στο χρήμα με τα ταμεία του τίγκα στο ευρώ και, αφ’ ετέρου, γέμισαν οι αγωνιστικοί χώροι με παιχταράδες α΄ διαλογής, απεκάλυψε τον λόγο γιατί η ομάδα σέρνεται και δεν μπορεί να σταυρώσει νίκη. Φταίει, σαφώς, η… Χρυσή Αυγή!

   Βασικός λόγος που η ομαδάρα δεν μπορεί ν’ απλώσει το πηγαίο ταλέντο της στο γήπεδο είναι η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής!


   Κατά τον δαιμόνιο πρόεδρο, ο οποίος θα στείλει όλους τους φακέλους των, ατυχούς αποτελέσματος, αγώνων της ομάδος, (με Πανιώνιο, Βέροια, Πλατανιά), στην σχετική επιτροπή που διερευνά την χρυσαυγίτικη δράση, η αλήθεια θα λάμψει! (Όπως πάντα, άλλωστε). Μάλιστα, με δεδομένη την ηλικία των άσσων της ομάδος, πιθανόν να ζητηθεί και η επέμβαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων!

   Ακρογωνιαίο αποδεικτικό στοιχείο, η απαράδεκτη και μεροληπτική στάση της χρυσαυγίτικης διαιτησίας, η οποία «έστηνε» τους αγώνες της ομαδάρας. Αυτό αποδεικνύεται αναντίρρητα από συνυποβαλλόμενο φωτογραφικό υλικό. Κατ’ αρχήν, οι άθλιοι άρχοντες εμφανίζονται στο στίβο με κατάμαυρα ρούχα, σκέτα κοράκια, κυρίαρχο χρώμα στην αμφίεση των μελών της Χ. Α. 
   Δεύτερον και άξιον ερεύνης, καθ’ ότι δυσδιάκριτο στις φωτογραφίες, το σήμα στο στήθος των διαιτητών, το οποίον, πολύ πιθανόν, να είναι ο γνωστός μαίανδρος της μιαρής εγκληματικής οργάνωσης! Επίσης, ατράνταχτη και φωτογραφικά αποτυπωμένη, είναι η κίνηση των διαιτητών, όταν σφυρίζουν τις λήξεις των ημιχρόνων. Χαιρετούν ναζιστικά, ενώ υποτίθεται - οι μπαγάσηδες-  κάνουν πως δείχνουν, με υψωμένο χέρι, τα αποδυτήρια! Τί άλλη απόδειξη θέλουμε!!!

Όξω η Χρυσή Αυγά από τα γήπεδα!

   Από την άλλη, σε πλατειά λαϊκή «μάζωξη», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλ. Τσίπρας, (γνωστός «βάζελος»), «δεσμεύτηκε», (ωραιότατη λέξη!), πως η πρώτη του ενέργεια, οψέποτε αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, θα είναι η αποκατάσταση του ΠΑΟ στην α΄ θέση του βαθμολογικού πίνακα. ( Άντε στη β΄, το πολύ, αφού πρέπει να τα έχουμε καλά και με τους «γαύρους»)! Ωσαύτως, η φτωχούλα ΑΕΚ θα επανέλθει στην α΄ επαγγελματική κατηγορία και μάλιστα θα τοποθετηθεί στην α΄ τριάδα της! Όσο γιά τα χρέη που έχει στους πάσης φύσεως εκμεταλλευτές του ιδρώτα του λαού και μεγαλοκαρχαρίες του κεφαλαίου, αυτά θα διαγραφούν αυτομάτως. Ατάκα κι επί τόπου! Το δε γήπεδο της ΑΕΚάρας θα κατασκευαστεί, πάραυτα, σε όποια θέση θέλει ο κάθε παράγων της και μάλιστα με έξοδα του δημοσίου, ενώ η φανέλα της θα παραμείνει κιτρινόμαυρη, αλλά σε στυλ... «τιγκρέ»! (Άνοιγμα Τσίπρα και προς Μελισσανίδη!).
   
   Κατά τα λοιπά, ζήτω η τρέλα! Μεταξύ μας, μην εκπλαγείτε άμα όλα τα προηγούμενα τα ακούσετε να λέγονται και στα σοβαρά. Τα φρένα έσπασαν, το κάρο τρέχει ανεξέλεγκτο και όλα... «παίζουν»! (Με τα νεύρα μας!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου