Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Επιπολαιότητες, αμετροέπειες και ασυναρτησίες του... Culo-γλου!



Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης θέλει να μας κάνει Αργεντινή
Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2018.

Αποτέλεσμα εικόνας για koylogloy 
     Ο γνωστός γιά τις αστειότητές του γνωστός γελωτοποιός και βουλευτής, προφανώς συριζάριος, ο οποίος -κατά καιρούς- εκτοξεύει τα γνωστά... "λόγια του Culo-γλου", το διέπραξε πάλι σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, την οποία παραθέτω αυτούσια. 


   «Στην Αργεντινή η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση έκανε αυτά που θέλει να κάνει εδώ ο κ. Μητσοτάκης και χρεοκόπησε η χώρα ξανά με αποτέλεσμα να καλέσει πάλι το ΔΝΤ. Εμείς πρέπει να το αποφύγουμε αυτό», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου,  μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 989 και στον Δημήτρη Αλφιέρη. Ο ευρωβουλευτής σχολίασε ακόμη ότι οι εξελίξεις την τουρκική οικονομία είναι ανησυχητικές και την ώρα που ο Αμερικανός Πρόεδρος Τράμπ έχει ξεκινήσει έναν τυφλό οικονομικό πόλεμο, η αναταραχή που δημιουργείται επιβάλει μεγάλη προσοχή για την χώρα μας, η οποία βρίσκεται ακόμη σε εύθραυστη κατάσταση...... ».

   Όμως θυμάμαι -μαζί και όσοι το πρόσεξαν τότε- τον αμετροεπή και μονίμως ανοηταίνοντα ηγέτη του να ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων ηλιθιοτήτων, ως αρχηγός της αντιπολιτεύσεως στην Βουλή: « Μακάρι να γινόμαστε... Αργεντινή»!  Και ιδού η απόδειξη, στο κάτωθι βίντεο!!!


   Αφιερώνεται σε όσους τον πίστεψαν τότε, αφελώς, αλλά κυρίως, σε όσους -ανοήτως και επικινδύνως- εξακολουθούν να εμπιστεύονται τις τύχες αυτών και των παιδιών τους, στις αμετροέπειες, τις ανοησίες και τις πολιτικές αστοχίες ενός άπειρου και ανίκανου τυχοδιώκτη, ο οποίος οδηγεί τη μοίρα ολόκληρης χώρας και λαού κατά την μωροφιλοξία και ιδιοτέλειά του. Με συμβουλάτορες τύπους σαν τον  Καρανίκα, τον Καρπερό και συνεργάτες αναλόγου ευφυίας, ικανότητος και πολιτικής εμπειρίας.
   Πάρτε το χαμπάρι: Η Ελλάδα δεν μπορεί να κυβερνηθεί με γκομενιλίκια, με νυμφίδια, με νεανικές ταβερνοπαρέες και άχρηστους οινόφλυγες γερομπαμπαλήδες... Μέντορες. Δεν πρέπει να καταντήσει παρεΐστικο τσιφλίκι κανενός. Ξυπνήστε γιατί... αλίμονό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου