Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Λόγια του αέρος από την σκλαβωμένη Θεσσαλονίκη.


Εστιάζοντας στο... ζουμί.

image.png
"Ισχύς μου, η προστασία από τα ΜΑΤάκια μου"
     Χλωμός, ασυνάρτητος, όπως πάντα λαϊκιστής και όπως πάντα ψεύτης. Με μόνα καινούργια στοιχεία την μπουρδουκλωμένη ασάφεια στα περί περικοπής των συντάξεων και την αμήχανη και ασεβή στάση στην τραγουδιστή ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου των ΗΠΑ, του τελευταίου αριστερού... ασύμμετρου έρωτα. Ενώ όλοι στέκονταν προσοχή -οι Αμερικανοί κλαρίνο και με το χέρι στην καρδιά- αυτός χαλαρός, με τα πόδια ανοιχτά και με τα χέρια να κρατούν τα... «τέτοια» του! Εάν τα «έξυνε» κιόλας δεν ήταν δυνατόν να παρατηρηθεί, καθώς η λήψη ήταν... αν φας. Πάντως, και μετά την παρατήρηση κάποιου εντεταλμένου παρατρεχάμενου, ίσως της CIA, η απορία απαντήθηκε διά της καταργήσεώς της.Τα χέρια κρεμάστηκαν κάτω.

  Και το πιό εντυπωσιακό γεγονός. Αν και η Θεσσαλονίκη «έβραζε», παλλόμενη από εθνική αγανάκτηση γιά το ξεπούλημα της Μακεδονίας και δακρυρροούσα -από τα δακρυγόνα των αστυνομικών- ο λαοφιλής ηγέτης δεν βρήκε ούτε μία κουβέντα να αρθρώσει, σχετικά με το εθνικό άγος των Πρεσπών. Και επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, η στήλη διακρίνει σ’ αυτή την παρασιώπηση κάποια υποτυπώδη εμφάνιση συνειδητοποίησης ντροπής και ενοχής. Φαίνεται πως, σε κάποια απώτατα βάθη συνειδότος, ακόμη κι ένας κλασσικός αριστερός αμοραλιστής όλο και κάποια ίχνη τύψεων διαθέτει.

   Μπράβο! Άντε και εις ανώτερα! Του χρόνου και με... τανκς!



   ΥΓ. Η στήλη περιμένει με πολλή περιέργεια αντίστοιχο φιλοαμερικανικό ψυχογράφημα και άλλων κυβερνητικών στελεχών. Π.χ....του Πολάκη, του Κυρίτση, του χοντροΦίλη και κάποιων άλλων -φοβερών και τρομερών- αμερικανοφάγων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου