Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Η Ελληνογαλλική Συμφωνία στη Βουλή. «Γκο μπακ… μουσιού Μακρόν»!!

Όταν «οι καιροί αναπλάθουν αλλήλους» και η Ιστορία επαναλαμβάνεται καταντώντας φάρσα.

Όσοι είχαν την υπομονή και το κουράγιο να δοκιμάσουν την αντοχή των νεύρων τους ακούγοντας, σαν ξαναζεσταμένη σούπα, την ίδια κασέτα με τις κομπορρημοσύνες και τις ψευτοπαλληκαριές του απόφοιτου του κολεγίου της ΚΝΕ και διαπρεπούς πέρπερου πολιτικού «κωλοτουμπίστα», θα κατάλαβαν πάλι το… «όταν ξανάρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα καταργήσει την ελληνογαλλική συμφωνία με έναν νόμο και ένα άρθρο» !!
Μάααα΄στα! Μας έπεισε!!
Και όσοι Έλληνες διαθέτουν νου, κρίση και μνήμη βγάζουν εύκολα το συμπέρασμα περί ποίου τυχάρπαστου… «σπουδαρχίδη» προκείμεθα. (Και όσοι σπεύδουν να ενοχληθεί η αιδημοσύνη τους, ας αναζητήσουν την ορθή ερμηνεία του όρου), και του εμφανούς γραικυλισμού που διακατέχει όλον τον κομμουνιστικό διεθνιστικόν αριστερισμό, ο οποίος συμπλέει με τις τουρκικές επιδιώξεις, δυσαρεστούμενος ομοίως.
Όσο γιά την ουσία της αριστερής αρνητικής ψήφου και της λογικής να θέλουμε τα δικά μας δικά μας και τα «δικά» των
άλλων… πάλι δικά μας, σοβαρή συζήτηση δεν χωρεί. Την εμποδίζει το φάσμα των… χιλιάδων φερέτρων με τους Έλληνες φαντάρους μέσα και την ελληνική σημαία πάνω. Την εμποδίζει το μπέρδεμα του Σαχέλ με το… «σουσέλ» των Καρανίκα και τσαλακώτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου