Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Η "αριστοφροσύνη" ως αποκλειστικός πολιτικός αυτοσκοπός.



Επί τέλους, πότε θα ξυπνήσουμε;
Το χαμόγελο δεν αρκεί.
   Με τις παπαρδέλες τύπου «το γελαστό παιδί», που ξεφουρνίζουν τελευταία οι καραγκιόζηδες του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να τονώσουν την αδικαιολόγητη δημοφιλία του αρχιψεύταρου και εντελώς αδύναμου, όπως αποδεικνύεται, ηγετίσκου τους. Ανίκανου όχι μόνο να κυβερνήσει τη χώρα, αλλά και να συμμαζέψει το σκορποχώρι  κόμμα του. 
   Με μόνο δικαιολογητικό τη θερινή ραστώνη και τον καυτό ήλιο που μας χτυπά κατακέφαλα για μέρες, δεν υπάρχει ακόμη σοβαρή αντίδραση του λαού στον Δεκαπενταετή πλοίαρχο και τα καμώματά του. Ίσως γιατί δεν κατέπλευσαν τα πολυποίκιλα… μπιλιετάκια της Εφορίας! Έτσι παρακολουθούμε απαθείς το απίθανο αριστερό τσούρμο της συμφοράς ενώ «ξεκατινιάζεται» ασύστολα και προς κάθε εσωτερική κατεύθυνση, στο τέλος να συντάσσεται και συμπλέει πειθαρχημένο, προκειμένου να μην χαθεί η κουτάλα της εξουσίας. Το ηθικόν πλεονέκτημα της αριστεράς!
   Και «το γελαστό παιδί» με ίντριγκες, συμβιβασμούς, τακτικισμούς και πολιτικάντηκες φιοριτούρες προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει συρραμμένο πρόχειρα τον αλαμπουρνέζικο κυβερνητικό συρφετό του: «στηρίζω αλλά δεν υπερψηφίζω», που κατάφερε με πολιτική απάτη και άμετρη ψευδολογία να υφαρπάξει την εξουσία. Και τώρα που την πήρε στα χέρια του δεν ξέρει τί να την κάνει. Αρκεί όμως να την κρατά γερά! 
   Επί τέλους, πότε θ’ ανοίξει τα μάτια του ο… ευφυέστερος λαός του κόσμου για να στείλει όλο αυτό το απίθανο παρδαλό τιρλουμπούκι με το απύθμενο θράσος και την απέραντη μπουρδολογία και ψευδολόγο επιχειρηματολογία στον αγύριστο. Με μια κλωτσιά. Αρκετή ζημιά προξένησαν στη χώρα στους επτά μήνες που μας κάθισαν στο σβέρκο και το μόνο που κάνουν είναι τα τυρβάζουν για τα του οίκου τους.

   Στο Θεό που πιστεύετε είναι δυνατόν να κυβερνηθεί μια χώρα από ένα χαρμάνι που αποτελούν ξεμωραμένοι Φλαμπουριάρηδες, οπισθοδρομικοί Μπαλντάδες, χατζηαβάτηδες Λαουτζίκοι, παλαιολιθικοί Λαφαζαναρέοι, Παπάδες, Σκουρλέτηδες, Στρατούληδες και όλος αυτός ο εσμός που παρελαύνει στα κανάλια και ασχολείται μόνο με το κόμμα, αγνοώντας τη χώρα που καταποντίζεται; Υπό την… υπεύθυνη ενημέρωση εκείνου του κουτοπόνηρου και δυσλεκτικού θηλυκού UFO! 

   Για πόσο, τέλος πάντων, θα ανεχόμαστε, παραμένοντας απαθείς και αδρανείς αυτή τη ξεφτίλα, τον διασυρμό και την αναξιοπιστία που αποπνέει διεθνώς η Ελλάδα μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου