Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Ζενίθ κτηνωδίας, ναδίρ ανθρωπιάς.

 


Τερμάτισα! Δεν πάω άλλο. Η παράνοια, αφ΄ ενός, και η αποκτήνωση, αφ΄ ετέρου, εισεχώρησαν ως τα τελευταία κύτταρα του μεγαλύτερου μέρους της ελληνικής κοινωνίας.
Τα τσιπάκια της βλακείας, υπό την έννοια της καταστροφής όλων των χαρακτηριστικών που διαφορίζουν τον Άνθρωπο από τα υπόλοιπα όντα της γήινης πανίδος, έφεραν το ζητούμενο αποτέλεσμα. Ο σκοπός επετεύχθη πλήρως. Μαζί με την απόλυτη συνημμένη αποβλάκωση. Με την ευλογία των ζώντων… «Αγίων Πατέρων» και προς επαλήθευση των προφητειών των κεκοιμημένων πρώην… «Αγίων Πατέρων»!
Βρε, μπας και όντως μας ψεκάζουν και δεν το πήραμε χαμπάρι στα σοβαρά, αφού «λειτουργούμε» σαν ψεκασμένα υπνωτισμένα ζόμπι;
Το τελευταίο γεγονός της κτηνώδους -και εν ψυχρώ- δολοφονίας του άτυχου επιβάτη, ο οποίος αντί να ταξιδέψει γιά Κρήτη, ταξίδεψε -και μάλιστα δωρεάν- γιά το Υπερπέραν, υπό τα απαθή βλέμματα ολόκληρου… πλοίου, είναι το τελευταίο καμπανάκι που κτυπά απελπισμένα. Κάτι θα πρέπει ν΄ αλλάξει στον Κόσμο. Και μάλιστα επειγόντως.
Ο υλικός αμοραλισμός, η ανθρώπινη μωρία, η αδιαφορία γιά τον πλησίον, η πολιτική εκμετάλλευση των πάντων και ο εξευτελισμός των πνευματικών και ηθικών αξιών πέρασαν το κόκκινο. Χτυπούν … υπέρυθρο! Κάτι θα πρέπει να γίνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου