Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Θλίψη, κατήφεια, μελαγχολία… και στο βάθος αηδία.

 


Είμαι σίγουρος πως στο τέλος της ανάγνωσης του παρόντος , πολλοί θα συμφωνήσουν -δυστυχώς, φοβούμαι... μειοψηφία.
Όσοι έχουν διαθέσει χρόνο εντρυφώντας και περιπλανώμενοι στις χιλιάδες σελίδες της μακραίωνης Ελληνικής Ιστορίας, όσοι γοητεύονται κατανοώντας και ομιλούντες την απαράμιλλης ακριβολογίας ελληνική γλώσσα, όσοι κοινωνούν με υπερηφάνεια το πρωτοπόρο ελληνικό πνεύμα και όσοι συναισθάνονται το βάρος στους ώμους τους της υπερτρισχίλιας ύπαρξης των καταβολών και παραδόσεων της ελληνικής φυλής, πιστεύω ακράδαντα πως τώρα θα κρυφοαισχύνονται, αισθανόμενοι περικυκλωμένοι από την διάχυτη ευτέλεια, την χειραγωγούμενη ηλιθιότητα και την ασημαντότητα της παρακμής.
Με Βουλή παρδαλή και κεκοσμημένη από κουτοπόνηρους ψευτοταγούς τύπου Βελόπουλου και ψευδεπίγραφους αναξιοπρεπείς «Σπαρτιάτες». Με ανεγκέφαλους εξουσιολάγνους που δεν διστάζουν να προβάλλουν, σαν πολιορκητικό κριό, παντελώς άγνωστους και όψιμους νεοσοσιαλιστές νεαρούς αλεξιπτωτιστές, (πρώην καπιταλιστές), προκειμένου να εκπορθήσουν πάλι της πύλες της εξουσίας. Με εκλεγμένους ασήμαντους «εθνοπατέρες» τύπου… Ανδρουλάκη και «εθνομητέρες» σαν την πληθωρική Ζωή και την τσεβδή Θοδώρα, πραγματική πρόοδο δεν πρόκειται να δούμε. Μόνο οπισθοχώρηση και μάλιστα με βήματα γοργά.
Κερασάκι στην τούρτα -αναβίωση μεσαιωνικών χαρακτηριστικών και επίδειξη αφυούς θρησκευτικού φανατισμού- οι πορείες διαφόρων ρασοφόρων… «Αγίων Πατέρων» οι οποίοι κορυβαντιούν με υψωμένους Σταυρούς, λάβαρα και εικόνες, συνεπικουρούμενοι από «Άγιες Μητέρες» σε ρόλο μαινάδων, κατά των νέων ταυτοτήτων, του… 666 και του τσιπακίου που θα μας περάσει αδιόρατα ο διεθνής σιωνισμός, ο άθλιος καπιταλισμός, οι σκοτεινές δυνάμεις του κακού και ο Βελζεβούλ… αυτοπροσώπως!
Κατά τα λοιπά, με έναν κατακλυσμό αντίστοιχο με τον βιβλικό του Νώε, όπου τόνοι νερού δεν άφησαν ξύλο επί ξύλου και λίθον επί λίθου, άκουσα επικλήσεις τύπου… «πού είναι το κράτος»;… Ζητούνται... Κιβωτοί! (Και μάλιστα σε μαζική παραγωγή!!!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου