Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Και γιά να μην τρελλαθούμε τελείως!

Το νέο έμβλημα του Σύριζα 


Πανηγυρίζουν τα συριζόπουλα γιά τη μεγάλη προσέλευση στις εσωτερικές τους εκλογές και τη… μεγάλη νίκη του ουρανοκατέβατου… «αντιμητσοτάκη»!
Σιγά τα ωά. Τέτοια μυαλά και τέτοιες βλακείες! Ο Σύριζα στις τελευταίες εκλογές πήρε 930.013 ψήφους σε όλη την επικράτεια μεταξύ του συνόλου των Ελλήνων ψηφισάντων.
Χθες, ένα τμήμα συριζαρέων -θεωρώντας πως όλοι όσοι ψήφισαν ήσαν αυθεντικοί τέτοιοι και όχι κλακαδόροι τύπου Βουλαρίνου- από τον συνολικό αριθμό των 146.635 ψηφισάντων, οι 64.411 επέλεξαν… Κασσελάκη. Δηλαδή το 7% του συνόλου των συριζαρέων οπαδών. Έ… και;
Όμως… γκρεμίστε τα τείχη της «Κουμουντούρου» γιά να εισέλθει ο αριστερός Μεσσίας, (μετά του «τεκνού» του), και να ευφρανθούν όλοι και όλες οι… «στερημένοι» και «στερημένες», καθ΄ όλες… τις εκδοχές. (Έλενες, Νατάσες, τσευδοΘοδώρες, Σίες και… σία).
Πάντως, εκείνο που -επί τέλους- δικαιώθηκε, είναι η επιλογή του το χρώματος του Σύριζα. Ροζ πάλ. «Κατά το μάγουλο κι ο μπάτσος», που λέει η σχετική παροιμία.
Και μία πρόταση: Επειγόντως να παραγγελθεί από την «Κουμουντούρου» ικανή ποσότητα ροζ κομφετί, γιά να ράνουν θριαμβευτικά την προσεχή Κυριακή το νέο προεδρικό ζεύγος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου