Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Άλλο ένα αποτυχημένο... στήσιμο!

 

Μετά το φιάσκο ΣΥΡΙΖΑ- Channel και "το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους", δηλαδή την σκευωρία Novartis, τα συριζαρέικα κοθώνια τρίτωσαν τα κατορθώματά τους. Στο πρώτο "κρέμασαν" τον χαζόΚαλογρίτσα που το φυσάει και δεν κρυώνει από το τσούξιμο με τα εκατομμύρια που πήρε ο Βαξεβάνης και θα πληρώσει... αυτός! Στο δεύτερο μπουρδούκλωσαν όλους τους εξέχοντες αντιπάλους και έβαλαν γιά "γαρνιτούρα" τον... Πικραμένο!! Και τώρα, στο τρίτο, την διαβολική... "σύμπτωση", δεν τους έκοψε να πάνε να βάλουν τα μπουρλότα τους λίγο παραπέρα! Και βλάκες και τεμπέληδες!!!
Η παρακάτω ανακοίνωση των λαμπρών νέων της αλήτικης αφρόκρεμας της, πάλαι ποτέ, έντιμης και σοβαρής Αριστεράς, η οποία κατάντησε να κοσμεί τις γενικότερες τάξεις της μία, ασφαλώς, παλαιά τρόφιμος της Τρούμπας και νυν Πρόεδρος των Ελλήνων Αρχαιολόγων! (Ανήκουσα μεν στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά εκλεγμένη με ψήφους όλου του αριστερού αληταριού).
Η πιό κάτω ανάρτηση-πειστήριο, αφιερούται σε όσους -καλοπροαίρετους έως αφελείς, της απ΄ εδώ πλευράς- εξακολουθούν να αμφιβάλλουν γιά την αιτία και τους δράστες του Ελληνικού Ολοκαυτώματος.
- Ναι, τους ξέρουμε. Ναι... αποδεχόμαστε το: "ή αυτοί, ή εμείς". Ναι, είμαστε εμείς οι καλοί και ικανοί κι αυτοί οι κακοί και ανίκανοι, οι χολεριασμένοι δολιοφθορείς Ηρόστρατοι! Ναι, σηκώνουμε το γάντι γιατί είμαστε οι σωστοί και οι περισσότεροι!!! Αλίμονο αν δεν...
5o Εναλλακτικό Camping Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ 2021
28 Ιουλίου 2021
24:00
3 Αυγούστου 2021
19:00
Το 5ο Εναλλακτικό Camping της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει χώρα στον φιλόξενο χώρο του Camping Rovies, στις Ροβιές της βόρειας Εύβοιας από την Τετάρτη 28 Ιουλίου έως την Τρίτη 3 Αυγούστου.
Μέσα από την πραγματοποίηση του, σκοπός είναι να δοθεί έμφαση σε ένα διαφορετικό μοντέλο διακοπών, το οποίο δεν υποτάσσεται στα συνήθη τουριστικά πρότυπα. Αθλητισμός, διασκέδαση, μουσική, πάρτι και θάλασσα, συνδυάζονται με μια σειρά από εκδηλώσεις, περιηγήσεις και δραστηριότητες, επιτρέποντάς μας να ξεκουραστούμε, να περάσουμε όμορφα και παράλληλα να συζητήσουμε για όσα μας προβληματίζουν στην καθημερινότητα.
Καλούμε όλους τους νέους ανθρώπους να συμμετάσχουν στο εναλλακτικό Camping και να γίνουν κομμάτι της συλλογικής ζωής, δράσης και διαβούλευσης, που αποτελούν τον πυρήνα του.
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Ημέρες Αναχώρησης με πούλμαν
Από Αθήνα: Τετάρτη 28 & Παρασκευή 30 Ιουλίου
Από Θεσσαλονίκη: Τετάρτη 28 Ιουλίου
Επιστροφή με πούλμαν: Τρίτη 3 Αυγούστου
Δηλώσεις Συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα (Πληροφορίες και τηλεφωνικές δηλώσεις στο 2105200883)
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας ενάντια στη μετάδοση του COVID- 19
5ο εναλλακτικό camping Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου