Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

«Μητσοτάκη γα@$&%σαι» και το απαράμιλλον ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς!!



Χθες μόλις πληροφορήθηκα πως η αξιοσέβαστη Πρόεδρος του Συλλόγου των Ελλήνων Αρχαιολόγων -προφανώς «στερημένη» η καϋμένη- δήλωσε πως αποφάσισε να διακοσμήσει τον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού της με το εν λόγω σύνθημα.
Προφανώς για να υπενθυμίσει σε όλους το στραπατσαρισμένο και εγκαταλελειμμένο «ηθικό πλεονέκτημα» της πολυκατοικίας της Αριστεράς, διαμέρισμα της οποίας –και μάλιστα φωτεινότατο ρετιρέ- διαθέτει και το «γκρουπούσκουλο» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ το οποίο, υπερηφάνως, κοσμεί και εκπροσωπεί.
Η καλούτσικη γνώση και ανεκτή, ακόμη, μνήμη μου έκαναν τον σχετικό συνειρμό και έφεραν στην επιφάνεια κάτι που σίγουρα γνωρίζει η αφυδατωμένη και αποστεωμένη «κυρία… Πρόεδρος» και -ευκαιρίας δοθείσης- αποφάσισε να αντιγράψει… επιτυχώς.
«Τον παλιό, εκείνον τον καιρό…», όπως λέει το χαριτωμένο τραγουδάκι, οι ιέρειες της Πάνδημης Αφροδίτης έκαναν γνωστή την παρουσία τους στους χωμάτινους, τότε, δρόμους και «ψάρευαν» πελάτες με το εξής κόλπο. Σκάλιζαν στο κάτω μέρος της ξύλινης σόλας των σανδαλίων τους, αντίστροφα, τις λέξεις: «ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΙ»! Έτσι, περπατώντας άφηναν ευανάγνωστο αποτύπωμα που οδηγούσε στο σπίτι τους. Ο νοών εννοούσε και ο ζητών… ελάμβανε!
Τώρα, θα μου πείτε, αυτό που κολλάει με την… «κυρία Πρόεδρο», η οποία, προφανώς, έχει… ερωτικά κεσάτια. Η αναγραφή των «διαφημιστικών» στους τοίχους του… «Οίκου» της έχει την ίδια προσελκυστική διάθεση με το αποτύπωμα των παλιών σανδαλιών. Και μετά… έπεται το διαβολικόν:
Οι διάφοροι οργισμένοι και νταβραντισμένοι αριστεροί τύποι, π.χ. κατηγορίας Πολάκη, θα εισορμούν λάβροι: «Πού είναι ο Μητσοτάκης, φέρτε μου γρήγορα τον Μητσοτάκη να τον γ…! Και τότε θα εμφανίζεται… νεγκλιζέ και με λάγνο χαμόγελο η… κυρία και θα του λέει: «Γλυκέ μου ο Μητσοτάκης λείπει και θ΄ αργήσει. Με άφησε στη θέση του. Προς το παρόν… βολέψου με μένα»!
Δεν μπορεί, όλο και κάποιους… «ανυπόμονους» θα τσιμπήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου