Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Απλοϊκό, εύκολο και άνανδρο!

 


Τα δάση της χώρας είναι σιωπηλά, ακίνητα, εχέμυθα. Τα πανύψηλα δέντρα τους μπορούν να κρύβουν κάθε ανομία και επιβουλή, καθώς έχουν μία τεράστια ευαισθησία και μία ευπαθή αχίλλειο πτέρνα. Είναι ευάλωτα στη φωτιά, ιδίως όταν τα δέρνουν ισχυροί άνεμοι. Αλυσοδεμένα με την μάνα Γη και ανίσχυρα ν΄ αντιδράσουν, γίνονται παρανάλωμα με την πρώτη σπίθα που θα προκύψει. Είτε από τυχαίο -άτυχο- γεγονός, είτε από μεθοδευμένη κακόβουλη ενέργεια. Συνεπώς αποτελούν εύκολη λεία και σταθερό στόχο στα σκοτεινά σχέδια σκοτεινών και ευτελών σπιθαμιαίων ανθρωποειδών με ανίερους σκοπούς και ενέργειες. Όσων, χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό, δεν ορρωδούν προ ουδενός προκειμένου να τους πετύχουν.
Οι έχοντες σχετική πείρα ζωής έχουν βιώσει και όσοι νεότεροι -μελετηροί- έχουν διαβάσει Ιστορία αντιλαμβάνονται πόσο μετρούν, (γιά δαύτους), οι ανθρώπινες αξίες -μηδέ της ίδιας της ζωής εξαιρουμένης- μπροστά στο… «μεγαλεπίβολο», σχέδιο επιβολής της μονολιθικής εξουσίας τους και την μετά μανίας επιδιωκόμενη επιτυχώς ολοκλήρωσή του. Παντί τρόπω και πάση θυσία!
Τελευταία «επιστράτευση», αφού εξαντλήθηκαν ανεπιτυχώς όλα τα πολιτικά μέσα, αφού μπήκαν στο παιχνίδι τα ψεύδη, η παραπληροφόρηση και κάθε λογής κουτοπονηριά, Αφού σπιλώθηκαν ονόματα και «τσαλακώθηκαν» αξιοσέβαστα πρόσωπα… υπεράνω κάθε κακής υποψίας, αφού διασύρθηκαν ανύποπτοι κι αθώοι, αφού «μπουρδουκλώθηκαν» και βουτήχτηκαν στην λάσπη γυναικόπαιδα και συγγενείς, αφού εξυβρίστηκαν χυδαία οι ηγέτες πολιτικοί αντίπαλοι και αφού αστόχησαν όλες οι επιχειρηθείσες, απλοϊκές μηχανορραφίες, (Novartis, Καλογρίτσας, κ.λπ.), η λυσσασμένη μανία και το άσβεστο μίσος κατά της κοινωνίας τους ώθησαν να ανοίξουν, ως εσχάτη καταφυγή, την πόρτα της πλήρους ανανδρίας και της καταστροφικής ηροστράτειας ψυχοπάθειας. «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά….»!
Με τον πραγματικό ασκό του Αιόλου ορθάνοιχτο, ανοίγουν -σιγά, σιγά- και τα στόματα. Με την αγανάκτηση να ξεπερνά τις επιφυλάξεις, καθώς ο μανιώδης στόχος του «102» των «κάποιων» φαίνεται πλέον ανέφικτη επιδίωξη, αρμόδιοι και… αναρμόδιοι αρχίζουν, δειλά στην αρχή, να αναφέρουν την απαγορευμένη λέξη… «εμπρησμός»!
Το κίνητρο γιά το… «ποίοι» οι εμπρηστές είναι εμφανές, το διαβολικό ποιόν των… «ποίων» πασιφανές και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν, γενικώς, καταγεγραμμένοι και αποδεδειγμένοι. Απομένει μόνον το πόρισμα από την διερεύνηση του συγκεκριμμένου υλικού, που έχουν στα χέρια τους και ήδη και επεξεργάζονται οι αρμόδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου