Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Η σπέκουλα της αθλιότητας και η αθλιότητα της σπέκουλας.

 Και βασιλιάς όλων… η βλακεία!

Εισαγόμενοι τραμπούκοι Κροάτες δολοφόνοι. (Λες και δεν μας έφθαναν οι δικοί μας)!

Ποτάμια τα δάκρυα της θλιμμένης υποκρισίας και τόνοι τα μελάνια της γραπτής αγανάκτησης. Κοινός παρονομαστής η πολιτική καπηλεία των πάντων. Ιδίως απ΄ αυτούς που εξέθρεψαν την αλητεία και γιγάντωσαν την πάσης φύσεως απειθαρχία και κοινωνική… «ανακατωσούρα» και τώρα σπεύδουν να εκμεταλλευτούν πολιτικά, μέχρι το κούτσεμα της φοράδας απ΄τ΄αυτί!.
Γνωστή η αριστερή… «ευαγγελική» ρήση: «Ποτέ η κανονικότητα δεν αποτέλεσε ευκαιρία για την Αριστερά»!
Ρουβίκονες, μπαχαλάκηδες, αναρχικοί, τουρκόγυφτοι, «ανθρωπιστές» δολοφόνοι, (Κουφοντινέοι, κ.λπ ), απαξάπαντες όλοι στη διάλυση της χώρας και της κοινωνίας. Όλα στάχτη και μπούρμπερη…
Θα σας φάμε… όλους!», κραυγάζει η γηραλέα ανθρωποφάγος ενζενύ! «Με το καλό ή με το ζόρι…», απειλούσε ο γνωστός συριζάριος «δυσκοίλιος», (μελαμψός κι αγνώριστος τώρα από το εκλογικό φούμο, που τον "πασάλειψε" ο λαός).
Όλοι δαύτοι, εχοντας ενστερνιστεί και υποθάλψει το παρδαλόχρωμο ντόπιο αληταριό, προκειμένου να ικανοποιήσουν την πολιτική τους μισαλλοδοξία, το άσβεστο ταξικό τους μίσος και την ακόρεστη εξουσιολαγνεία τους, επενδύουν τώρα -άστοχα κι αστόχαστα- και στο εισαγόμενο δολοφονικό φσσισταριό!
Τελικά, η βλακεία -όσων «τσιμπάνε» εννοείται στις σειρήνες της καταστροφής και καταστροφολογίας- είναι απέραντη. Ο Αϊνστάιν που την υπολόγιζε, στο περίπου, ισομεγέθη με το Σύμπαν, δικαιώνεται άλλη μία φορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου