Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

«Προστατευόμενοι μάρτυρες» και προστατεύοντες σκευωροί.


Γιά όσους τους κόβει ακόμη!

- Νovartis; Ποιός Θανάσης;

   Μετά και την τελευταία δασκαλεμένη ψευτομαρτυρία της Κελέση, έκλεισε ο κύκλος του αψευδούς πανίσχυρου κατηγορητηρίου που θα έχωνε φυλακή καμπόσους -επιλεγμένους- πολιτικούς αντιπάλους, ώστε -όπως είπε ο, κατά δήλωσή του,  φοροφυγάς Βεληγκέκας- να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ  τις εκλογές του 2019 και να αλώσει -επί τέλους- το άπαν της εξουσίας!

   Δεν χρειάζεται μεγάλη ευφυΐα γιά να γίνει αντιληπτή η υφή, η στόχευση και η ύφανση  μίας ακόμη βλακώδους  μεθόδευσης της εθνικά επικίνδυνης  κομπανίας που έπαιξε στα ζάρια -κατά την θεωρία των παιγνίων του ανεκδιήγητου νάρκισσου που παρίστανε επί πεντάμηνο  τον υπουργό Οικονομικών-  το μέλλον της χώρας. Νωπές οι μνήμες από κάτι απίθανους σταλίνες κομμουνιστές  που βγήκαν στη γύρα με δισκάκι σε απίθανες χώρες, (Ρωσία, Κίνα, Βραζιλία!), γυρεύοντας... δανεικά, ώστε να φύγουμε από την ΕΕ και το ευρώ, να πελαγοδρομήσουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, ετοιμάζοντας  ρεσάλτα στο Νομισματοκοπείο και διάφορους τέτοιους αφελείς αυτοσχεδιασμούς και τυχοδιωκτικές  απιθανότητες!

   Τελικά, είναι  απόλυτα κατανοητή κι εξηγήσιμη η στάση  του συριζαρέικου εσμού, που με αιχμή δόρατος έναν απίθανο... λαππά, αφού εξήντλησαν κάθε σκάρφισμα που δημιουργούσε κωλυσιεργία και στρεψοδικία, αναγκάστηκαν να «φανερώσουν» το βαρύ πυροβολικό τους. Τους διαβόητους κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες  που έτρεμαν έναν Στουρνάρα, έναν Σαλμά, έναν Πικραμένο -μπας κι αρπάξουν κανένα κουμπούρι και τους φάνε λάχανο. Έτσι, αφού τους κατηχούσαν κρυπτόμενους επί ημέρες, τους παρουσίασαν -τσά!-  και  μας κατέπληξαν όλους  με τον ορυμαγδό των συντριπτικών αποκαλύψεων!!!

   Και γιά να τελειώνουμε. Το μόνο που πρέπει να γίνει με αυτά τα ανθρωπάρια είναι το βγάλσιμο της κουκούλας  και το... «μπαγλάρωμά» τους, με πλήθος  κατηγοριών. Και πρώτες την ψευδομαρτυρία και την συμμετοχή σε αντεθνική συνωμοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου