Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Κουτοπονηριά, ηλιθιότητα και... αποκάλυψη!


Κοίτα ποιός μιλάει γιά το... γράμμα του Νόμου!


 -Μπούουού! Είμαστε οι προστατευόμενοι... μάρτυρες!

   Από παλιά όλοι θυμούνται τα αποφθέγματα Πολάκη και Περιστέρας που εκτός της κυβέρνησης ορέγονταν και την απόλυτη εξουσία. Επίσης, πρόσφατη είναι η... απειλή Τσίπρα πως την δεύτερη φορά -αν μας καταδικάσει ο Θεός και η αβελτηρία μας  να τους... «ξαναφορέσουμε»-  θα μας... αφαλοκόψουν! (Δεν το είπε έτσι ακριβώς, κάτι γιά...  «αρμούς» ανέφερε, αλλά αυτό εννοούσε!).

   Τελικά, αφού «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» -και με δεδομένη την κλασσική συριζαρέικη ανικανότητα-  μπερδεύοντας τους μηρούς τους απέδειξαν πόσο καραγκιόζηδες είναι, αφού ούτε μιά σκευωρία της προκοπής δεν κατάφεραν να στήσουν! Οπότε τώρα που «σφίξαν τα γάλατα και οι... κ...οι» με τους επιστρατευμένους -προφανώς εκβιαστικά- ψευδομάρτυρες, έχασαν τη μπάλα και τα πασχάλια τους! Κανονικά -και φυσιολογικά- αφού με δαύτους θα έχωναν στην ψειρού δέκα πολιτικούς τους αντιπάλους, αντί να τους φέρουν στην Επιτροπή... αγκαλιά ή σούρνοντας, τους... κρύβουν! Και επικαλούνται αστεία επιχειρήματα... τάχα νομιμότητος! Δηλαδή επιτρέπουν στους διωκόμενους να -κατ’ αυτούς- την γλυτώσουν! Ηλίθια αντίφαση που μόνο συριζαρέοι  θα μπορούσαν να σκεφτούν, μπας και σώσουν κάποια προσχήματα.

   Στην ουσία τώρα. Επειδή εδώ δεν είναι Αμερική, ή Αλβανία όπου μιλούν τα περίστροφα και τα καλάσνικοφ, τους  δήθεν... «προστατευόμενους μάρτυρες» τους ξέρει -εδώ και 1,5 χρόνο- κι η κουτσή Μαριά και κανείς δεν τους απείλησε ή το σκέφτηκε καν! Οι τύποι, προφανώς εκβιασθέντες... «καλάιδησαν», (όρα δήλωση Πολάκη),  με τη διαβεβαίωση πως ο Σύριζα, η Τουλουμπάκη κι ο Ρασπούτιν θα τους καλύψουν και τώρα -νοιώθοντας ξυπόλητοι στ΄αγκάθια- έχουν δύο επιλογές.  Ή ξερνάν την αλήθεια, καίγοντας  τον αριστερό σκευωρό εσμό -επί κεφαλής και ηθικός αυτουργός ο Τσίπρας- ή την... κοπανάν! Διάλεξαν το δεύτερο! Και οι... ωφελούμενοι από τις μαρτυρίες τους -μάρτυρες κατηγορίας, γαρ- ανόητοι αριστεροί σκευωροί τους καλύπτουν κιόλας με μπουρδουκλωματικές  μπουρδολογίες, ακαταλαβίστικες  βυζαντινολογίες, όψιμη νομοτυπολατρεία και... μεγάλη ανακούφιση!

   
   Συμπερασματικά:  Αν  καταθέσουν ποτέ αυτοί οι μάρτυρες... καταπέλτες, να μου τρυπήσετε τη μύτη.  Την τελευταία διαβεβαίωση-υποστήριξης -προκειμένου να βγάλουν το σκασμό- τους την έδωσε με τρόπο η τελευταία δήλωση Τσίπρα και κοντοκουρεμένης αυτιστικής.

   Και ως επιμύθιον! «- Ξέρεις να κλέψεις;  -Ξέρω!  -Ξέρεις να κρυφτείς; -Όχι!  -Τότε μην κλέβεις!!!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου