Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Άνθρακες ο θησαυρός!


Αμφιβάλλει ακόμη κανείς;



   Επί τέλους... μίλησε το παιδί! Και τί είπε;  «Πιθανολογώ, νομίζω, εικάζω... και τέτοια». Φέρτε τώρα στη μνήμη σας τον δύσμορφο Ρασπούτιν, που με ύφος Ηρακλή Πουαρώ, Σέρλοκ Χολμς και Μις Μαρπλ μαζί, μας ανακοίνωνε θριαμβευτικά πως «τσίμπησε» το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους (!) και θα καταλάβετε αμέσως το μέγεθος της πλεκτάνης που  σκέφτηκαν τα διαβολικά -πλην εντελώς αφελή και ανόητα-  αριστερά μυαλά. Επειδή η αφέλεια, η ανικανότητα, η προχειρότητα  και η ατζαμοσύνη είναι εντελώς  προφανείς, είναι αδύνατον το κάθε συνετό μυαλό να μην πάει -κατ’ ευθείαν-  στο ότι όλη αυτή η αηθέστατη σκευωρία δεν μπορεί παρά να ανήκει στο περιβάλλον ανθρώπου που μειονεκτεί σε ευφυΐα, αίσθημα ευθύνης,  πολιτικό ήθος και ηθικό έρμα, ενώ πλεονεκτεί σε κουτοπονηριά, ασυνειδησία, θράσος, ιταμότητα και αντιδημοκρατική νοοτροπία.

   Προσωπικά, αναπολώντας  την εποχή όπου ο... «στρατηγικός σχεδιασμός» της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ήταν στα χέρια ενός... άνεργου τενεκέ Καρανίκα, όταν κυβερνητικός σπόκμαν ήταν -κατά δική του ομολογία φοροκλέφτης-  ένας... Πολάκης, όταν  ενορχηστρωτής της σκευωρίας είναι ένας ματαιόδοξος εξουσιολάγνος  ιντριγκαδώρος -βλαξ κατά την ομολογία του- Ρασπούτιν και όταν αρχιμαγείρισσα είναι μιά πειθήνια ανόητη "Yeswoman",  είναι αδύνατον  εμπνευστής αυτής της γελοίας  φαρσοκωμωδίας να μην είναι  ο  αρχικωλοτουμπίστας  αμετροεπής αριστερός νεοσσός της πολιτικής, που μόνη του μέριμνα αρχικά ήταν η λυσσώδης κατάληψη της εξουσίας και τώρα είναι η επάνοδος -παντί τρόπω και πάση θυσία- σ' αυτήν.
    Αναπολήσατε όλους τους λόγους του εν λόγω λαϊκιστή  δημαγωγού τα συντακτικά λάθη, τις αμορφωσιές, τα ψεύδη, τις απιθανότητες, τις ασυναρτησίες, τους λαϊκισμούς και τις μπαγαποντιές και θα φθάσετε  -πανεύκολα- στον σωστό συμπέρασμα. Όμως όχι όλοι! Υπάρχουν και  -δυστυχώς-  αρκετοί ακόμη  που επιμένουν να μασουλάνε σανό και να ζαλίζονται σαν την Πυθία από τα τσιπραίικα φούμαρα.
   Τελικά, αφού αυτή η σαχλαμάρα ήταν μιά φούσκα, προς τί όλο αυτό το τζέρτζελο με τους προστατευόμενους ψευτομάρτυρες, που μόνον ωφελημένο φέρνουν τον ανήθικο ΣΥΡΙΖΑ και τους αντιδημοκρατικούς σκοπούς του; 
   Δεν έχω καμμία αμφιβολία πως όλο αυτό το φιάσκο στόχευε στο να σύρουν μέχρι τις εκλογές υπόδικους τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ώστε να τις κερδίσουν! Και μετά, με άλλες αλχημείες και απάτες -ξέρουν αυτοί από τέτοια- θα τα μπάλωναν... Ποντάροντας στον οπαδικό φανατισμό της αριστερίλας και την αμνημοσύνη των Ελλήνων, στην οποία επιμένουν προκλητικά.
   Αξιοπρόσεκτη η τακτική των αριστερών εφημερίδων. Χαμηλόφωνα συνεχίζουν την απεγνωσμένη τους προσπάθεια  προκειμένου να κρατήσουν με ψεύδη, διαστρεβλώσεις και υπονοούμενα στο μαντρί τα... γίδια τους. Αν ο κατασκευασμένος τους ψευτοΘόδωρος έλεγε ένα γρι εις βάρος των αντιπάλων τους, που γιά χρόνια κρεμούσαν στα μανταλάκια, τα πρωτοσέλιδά τους -σε πηχυαίους τίτλους- θα τα ζήλευαν και τα αθλητικά φύλλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου