Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

«Παρ’ τους και στο γάμο σου...»!

"Το ΚΚΕ κάνει εκδήλωση... κατά της πτώσης του τείχους του Βερολίνου -«Ηταν... προστατευτικό και αντιφασιστικό»"!

   Αντιγράφω από τον τύπο:   «Με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων από την πτώση του «Τείχους του Αίσχους», όπως έχει ονομαστεί, η νεολαία του ΚΚΕ, η ΚΝΕ χαρακτηρίζει το τείχος ως... προστατευτικό και αντιφασιστικό. Μιλά γιά παραχάραξη της ιστορίας και προβάλει ντοκιμαντέρ με τον εύγλωττο τίτλο «1989-2019, 30 χρόνια από την «πτώση» του αντιφασιστικού-προστατευτικού τείχους του Βερολίνου»!!!
   Και πιό κάτω η απίθανη αφίσα που καταδεικνύει πως η πρώτη επιστήμη που χρειάζεται -επειγόντως μάλιστα- η σημερινή αριστερά είναι η Ψυχιατρική! Μετά κι απ' αυτό, όλα τα λόγια είναι περιττά!
   Ενδεικτικό της απύθμενης αριστερής βλακείας, αναμεμειγμένη με ψυχοπάθεια, είναι ο χαρακτηρισμός της μεταπολεμικής Δυτ. Γερμανίας ως... ναζιστικής!
   Τελικά, η ύπαρξη κάποιας αριστεράς παράταξης σε κάθε χώρα έχει και μιά κοινωνική σκοπιμότητα. Να στεγάσει και καταμετρήσει ό,τι παράλογο, ψυχανώμαλο, περιθωριακό και αντικοινωνικό στοιχείο στεγάζει και ανέχεται στο σώμα της. Ως παράδειγμα προς αποφυγήν. ("Αφήστε όλα τα λουλούδια ν' ανθίσουν...", που έλεγε κι ο αλήστου μνήμης "σύντροφος" Μάο)!




1 σχόλιο:

  1. Βρε θερίο μου, Τι καταπληκτικό βιβλίο κατάφερες πάλι!!!!!
    Με συγκίνησες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Πάρε με τηλέφωνο, γιατί το έχω χάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή