Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Ανοικτή προειδοποίηση προς αφελείς και αιθεροβάμονες.


Τί  'χες Γιάνη'μ, τί 'χα πάντα!

   Όποιος πιστεύει πως ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση θα ασκήσει τον ρόλο του με εποικοδομητικό γιά τη χώρα τρόπο,  κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Γι’ αυτό -και προς αποφυγήν απογοητεύσεων- εσείς της  απέναντι όχθης καλόν θα ήταν ν’ αφήσετε  τις γκρίνιες, τα παράπονα, τις τζιριτζάντζουλες  και τις  -εδώ και τώρα- μαξιμαλιστικές απαιτήσεις. Κοιτάξτε να συσπειρωθείτε -κρατώντας και κάθε δικαίωμα καλόπιστης κριτικής- γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις. Και μάλιστα πολύ, πολύ δυσάρεστες. Το πληγωμένο κομμουνιστικό τέρας τώρα είναι πιό επικίνδυνο από ποτέ. Γλυκαμένο, μάλιστα, από την 5/χρονη εξουσία, θα κινήσει Γη και Ουρανό γιά να επανέλθει δριμύτερο, προσεκτικότερο και πιό διαβολικό. Και τότε δεν θα μας σώσει τίποτε.

   Επί του παρόντος  συμβιβαστείτε  με μία νέα μεγάλη μερίδα... φιάσκου που θα σας σερβίρει  ο βολονταρισμός, («ετσιμουγουσταρισμός», γιά όσους αγνοούν τον όρο), του απεχθούς Τζαναμπετοπολακισμού την Τρίτη και αν δείτε πρόοδο στην υπόθεση του Ρασπούτιν να με φτύσετε.  Η φαρσοκωμωδία θα συνεχίζεται με αλλεπάλληλες κωλυσιεργίες, καραγκιοζιλίκια και ψευτοενστάσεις μέχρι πλήρους γελοιοποιήσεως κι εκφυλισμού του θέματος και μέχρις ότου η μύτη του δυσειδούς Ρασπούτιν ν’ ακουμπήσει πάτωμα!   

   Κι ας μην ξεχνιόμαστε, η... «γιορτή» του Πολυτεχνείου, όπως κι εκείνη του θανάτου του αναρχικού νεοσσού, πλησιάζουν απειλητικά. Η πεντάχρονη αναστολή... δράσεως, λόγω ομοαίματης  κυβέρνησης, έχει συγκεντρώσει πολλή ενέργεια, που πρόκειται να εκτονωθεί επετειακά.  Ήδη, η... «φασιστική» Αστυνομία -με εντολή του αρχιφασίστα Μπενίτο Χρυσοχοϊδη και, οπωσδήποτε, της καπιτάλας... «Μαρέβας»,  εισήλασαν... παρανόμως στην πρώην ΑΣΟΕ, παραβιάζοντας την δημοκρατική κατάκτηση του ασύλου στην κατασκευή πολεμικών όπλων -νυν μολότοφ και προσεχώς καλάσνικοφ και, γιατί όχι, μπαζούκας-  τα οποία επρόκειτο να «διακινηθούν» ελεύθερα, μαζί με τις ιδέες των «διακινητών» τους, κατά τις προσεχείς κινητοποιήσεις-μπαχαλοποιήσεις!  Άμποτε να διαψευστώ.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου