Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Υπόθεση "Λαθρομεταναστευτικό".

... γιά όσους κόβει το μυαλό τους!

Αποτέλεσμα εικόνας για διαβατα λαθρομετανάστες

   Η αντιμετώπιση των... "αγανακτισμένων" ταλαίπωρων λαθρομεταναστών, οι οποίοι απηυδισμένοι από τις απάνθρωπες συνθήκες εγκλεισμού και διαβίωσης στις οποίες τους καταδίκασαν οι αριστεροί... "ανθρωπιστές", προκειμένου να κάνουν νταμπλ στον σκοπό τους, τους οδήγησε σε μιά νεώτερη -και εξ ίσου απελπισμένη-... "Έξοδο Μεσολογγίου". Και φουλ γιά τα... Σκόπια, με την Ελληνική Αστυνομία να προσπαθεί να τους γυρίσει... οίκαδε!! 
   Ο διττός στόχος των άθλιων πολιτικών απατεώνων που μας κυβερνούν είναι προφανής, σε όσους έχουν δυό δράμια μυαλό. Πρώτον, είναι εντεταλμένοι να καταστήσουν τη χώρα "αποθήκη" της παγκόσμιας ανθρώπινης... "σαβούρας" -συγγνώμην γιά τον όρο, δεν είναι δικός μου- αλλά προκύπτει από την παγκόσμια άρνηση να δεχθούν, ούτε έναν, από τους εξαθλιωμένους τριτοκοσμικούς που εισρέουν στη δική μας χώρα, την κατακλύζουν και... παγιδεύονται εδώ, ενώ προσπαθούν μάταια να φύγουν στην Ευρώπη, και οι Ευρωπαίοι -κορόιδα είναι- αρνούνται να τους δεχθούν. Και γι' αυτό ... πληρώνουν γιά να τους "λουστούμε"! Εννοείται, πως η "μέγγενη" της λαθρομετανάστευσης λειτουργεί με αδρά οικονομικά ανταλλάγματα που ενθυλακώνουν οι επιτήδειοι "αριστεροί πλεονέκτες" μέσω κατάλληλων κρυφών και ανομολόγητων μηχανισμών τύπου... "Τσεπίτη"- και δεύτερος στόχος, με κατάλληλη διαπαιδαγώγηση -και μερικά επιδοματικά ψίχουλα- προσπαθούν να εμπλουτίσουν τα... ψηφαλάκια τους, που ολοένα και λιγοστεύουν από τους νουνεχείς γηγενείς ψηφοφόρους.
   Έτσι, με το αθρόο "αυγάτισμα" από το μαντηλοδεμένο καφρολόι του τρίτου κόσμου -και μετά την αηδιασμένη φυγή του χρήσιμου ανθρώπινου δυναμικού-  η Ελλάδα πορεύεται -πλησίστια και ολοταχώς- στη χορεία των "πολιτισμένων" χωρών της Υποσαχάριας Αφρικής.
   Στο τέλος -και ευτυχώς που υπάρχει κι ένας αξιόλογος "νατουραλιζέ"- θα μείνουμε γνωστοί στις νεώτερες γενιές του Πλανήτη, ως η χώρα που γέννησε τον... Αντετοκούμπο! Οπότε, έτσι και συναντούν στο δρόμο τους κάποιον λευκό που θα τους συστηθεί ως... Έλλην, θα τον κοιτάζουν με θαυμασμό και απορία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου