Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

«Συριζέων προμαχούντες Ρεταλοπασοκαίοι Γαλατσίω νικηφόρων Μητσοτακήδων... μαστόρεψαν δύναμιν»! (Σιμωνίδη σ’ έσκισα!).


Μετά την ψυχαγωγία των Sudoku, γυρίζω στα σοβαρά της ζοφερής πραγματικότητος.


Αποτέλεσμα εικόνας για πετσιτης
Και τρακόσα και offshore και... ωραία γκόμενα! Άλα της ο Μανόλο!!!
   Το σοβαροφανές λαλίστατο -ο επί δύο χρόνια άνεργος κάτοικος, πιφ!, του Αιγάλεω- φερέφωνο του Μαξίμου, κουτοπόνηρα και κατόπιν ωρίμου σκέψεως απεφάνθη: «Το να ζητείται από κάποιο πολιτικό πρόσωπο να καταθέσει ανωμοτί, αποτελεί ένα κάποιο πολιτικό γεγονός»!  Ενώ το να πιάνεται ένα πρώην γκαρσόνι πιτσαρίας τίγκα στο ευρώ, το να λύνει και δένει η θετή του μάνα στη δημόσια διοίκηση, το να οργώνουν τη χώρα αεροπλάνα του Μαδούρου και μιά νεαρά δικηγόρος -κέρβερος κατά της διαφθοράς- να είναι «πολυμπουρδουκλωμένη με ύποπτους σκοτεινών διαπλοκών, οικογενειακούς φαβοριτισμούς, offshore εταιρείες και οικείο εξαγόμενο μαύρο χρήμα, είναι απλά... σατανικές συμπτώσεις και... fake news της αντιπολιτεύσεως. Η κουτοπονηριά είναι προφανής, μαζί με την ανερυθρίαστη ξεδιαντροπιά και την  λαϊκίστικη αθλιότητα που όσο προχωρούμε προς εκλογές θα εκχειλίζει εμετικά από κάθε συρζαρέικο στόμα, κανάλι ή κονδυλοφόρο. Στόχος να πάμε στις εκλογές με το... «φωτοστέφανο» της υποψίας να σπιλώνει στολικά την κεφαλή των κυριότερων πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Και εννοείται, Λοβέρδος και Γεωργιάδης αποτελούν τους σημαντικότερους, τους μαχητικότερους άρα και τους πιο επικίνδυνους.
   Ο τωρινός πολιτικός εκτραχηλισμός δεν θυμάμαι να έχει παρουσιαστεί τόσο έντονος, τόσο χυδαίος και τόσο καταιγιστικός από τις αρχές της δεκαετίας του ’50, που η μνήμη μου διατηρεί εικόνες πολιτικής αντιπαραθέσεως. Ο πολιτικός εσμός που κάθεται στον σβέρκο μας δεν θα δίσταζε να προχωρήσει μέχρι και την φυσική εξόντωση των αντιπάλων του, αν αυτό μπορούσε να αποδοθεί κάπου αλλού! Ο αμοραλισμός τους είναι πλήρης, καθολικός και διάχυτος.

   Και το άκρον άωτον της αηδούς ανανδρίας. Τώρα που... «σφίξαν τα γάλατα και οι κ...οι», τώρα που τα φτερά της κομπορρημοσύνης έπεσαν -όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις- τώρα οι κομπασμοί περί εκλογικής νίκης σίγησαν και το βιολί άλλαξε. Τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε... «προοδευτική συμμαχία»! Μετά τον εγκολπισμό όλου του περιθωριακού φάσματος -από το Jason-Αντιγόνη μέχρι τον τελευταίο εξελληνισμένο καφρολιγούρη μουσουλμάνο- η αναζήτηση στράφηκε στα παλαιά αζήτητα. Ρετάλια, απόβλητοι, γκρουπούσκουλα, ξωμάχοι και ψώνια της πολιτικής, αλλά και τα πάσης ιδιόμορφης αριστερής απόχρωσης αριστερόστροφα σκουπίδια -Τζουμάκοι, Ραγκούσηδες, Θεοχαρόπουλοι, Μπίχτηδες και λοιπά... «ορφανά», άκουσαν το σάλπισμα, οσμίστηκαν όψιμο... ψητό και -πεινασμένοι όντες γιά καρέκλα και γλείψιμο κοκαλακίου- έσπευσαν, με τα σάλια από την έλλειψη εξουσίας να φτιάχνουν ποταμούς αηδίας. Τώρα... όλοι μας και μόνος του... ο Μητσοτάκης. Τώρα όχι Σύριζα, τώρα... «Προοδευτική Συμμαχία» κατά του... "νεοφιλελευθερισμού"! (Ανάθεμα κι αν ένας σανοδίαιτος συριζάριος σκαμπάζει τη λέξη!).

   - «Βάλτε τώρα πλάτη να ξαναβγώ κι έννοια σας! Μετά ξέρετε, εγώ στην καρέκλα κι εσείς πίσω στα... αζήτητα»!

   Και δεν σκέφτηκαν -μπροστά στην εξουσιολιγούρα τους- πως πλήθος αξιολογότερων από δαύτους χρησιμοποιήθηκε σαν «λεμόνια», που αφού ξεζουμίστηκαν μέχρι στάλας... ψήφων, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα Τσίπρα, πετάχτηκαν ως στυμμένες λεμονόκουπες!

   Αδυνατώ να διανοηθώ το μέγεθος της ηλιθιότητος όλων αυτών που... τρέχοντας «προσήλθαν συμμαχούντες» και προσδοκούν επανεκλογή με τη συριζαρέικη σημαία. Όσους από δαύτους επιχειρήσει να κατεβάσει το ιερατείο, σε οποιαδήποτε εκλογή, θα αντιμετωπίσουν τις αριστερές... Σκύλλα και Χάρυβδη. Την πρώτη θα την βρουν με τη μορφή των αναντάμ-παπαντάμ συριζαρέων βουλευτών, οι οποίοι δεν θα ανεχτούν -σε περίοδο, μάλιστα, ισχνών, ψηφολεκτικώς, αγελάδων- να τους πάρουν οι... «πλανόδιοι περιπατητές» τη μπουκιά -έδρα- από το στόμα. -«Εμείς γιά τέσσερα χρόνια τρώμε το ξύλο της αρκούδας και θα’ ρθει αυτός π...ης να μου πάρει την έδρα; Πριτς»!! Την δεύτερη την αποτελεί η συρρικνωμένη αριστερή φανατική πελατεία. 
   Στ’ αλήθεια πιστεύει κανείς... "σώγαμπρος" πως ένας χολεριασμένος και αφιονισμένος αριστερός θα ψηφίσει... την «βασιλικιά» Κουντουρά, την ακροδεξιοαρίστερη Παπακώστα, τον ταξιδευτή Κουίκ, ή το «φτωχαδάκι» τον Κόκκαλη, αψηφώντας τους αριστερούς ομοϊδεάτες του; Αλλά γιά την απόδειξη των ανωτέρω... «κοντός ψαλμός  αληλούια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου