Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Η χθεσινή συνέντευξη Τσίπρα.


Αποτέλεσμα εικόνας για συνεντευξη τσιπρα
Ο... Φατσέας επί τω... λόγω!!!

   Από όλη τη μπουρδολογία που θρασύτατα -σιγά τις αναστολές που θα είχε- ξετύλιξε στα μάτια και τ΄αυτιά μας, γεμάτη ψέματα και παραπλάνηση, το μεγαλύτερο «μαργαριτάρι» που με άνεση πέταξε -λες και μόλις πέσαμε στη Γη από το φεγγάρι που μας πήγε ο Παππάς και δεν ξέρουμε τί γίνεται- δεν είναι βαρβαρισμός, ούτε σολοικισμός, απ’ αυτούς που -ξέφρενα πλέον- αμολάει, αντιστάσεως μη ούσης, και κάνουν τον Μπαμπινιώτη να χλομιάζει από ντροπή κι εμένα να νοιώθω -στο περίπου- σαν Αχιλλέας Τζάρτζανος, είναι το εξής:

   -«Έχω συνηθίσει να χάνω στις δημοσκοπήσεις και να κερδίζω στις εκλογές»!

   Όμως, όσο και αν στύβω τη μνήμη μου να θυμηθεί έστω ΜΙΑ περίπτωση που να συνέβη κάτι τέτοιο, αυτή αδυνατεί να με βοηθήσει. Απλά γιατί δεν συνέβη ποτέ! Σε τρεις εκλογές που νίκησε, οι δημοσκοπήσεις ήσαν μαζί του! Ακόμη και σ’ αυτό.... μούσι πέταξε!

   Είναι τέτοια η ευχέρεια που διαθέτει το άτομο στη μυθοπλασία και το ξεφούρνισμα των προϊόντων της, ώστε τον καθιστά -όντως- «χαρισματικό» στον τομέα της πολιτικής απατεωνίας, της «εικονικής πραγματικότητος» και της «αντιστροφής των πραγματικών γεγονότων»! Αν ποτέ θεσπιστεί «Νόμπελ λαϊκισμού και παραπλάνησης», ο δικός μας Μυγχάουζεν το δικαιούται. Χωρίς αντίρρηση και σε μεγάλη απόσταση από κάθε αντίπαλο και ανταγωνιστή.


   ΥΓ. Γιά τη σαχλαμάρα του Νόμπελ... αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου