Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Παιδικά καμώματα και αταξίες.

Η βέρα μπήκε στο δεξί και κρίνοντας απ΄την έκφραση... τσούζει! 

Διάβασα ότι κάτι παλιές δηλώσεις που είχε κάνει στην Αμερική ο νέος, «πολύς» και πολύ «κινητικός», (κατ΄ άλλους «κουνιστός»), αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, (παραλείπω το… «προοδευτική συμμαχία» γιά ευνόητους λόγους, αφού το φραστικό αυτό κολαούζο αντικαθίσταται πλέον με το… «προοδευτικό μαλλιοτράβηγμα»), και οι οποίες αποκηρύχτηκαν από τον ίδιο, ως παιδικές και ανώριμες απόψεις!
Αναγνωρίζοντας τη θαρραλέα παραδοχή και βλέποντας τα σημερινά του καμώματα, εύχομαι στους φίλους συριζαρέους, «καλά κουράγιο», μέχρις ότου ωριμάσει και σοβαρευτεί ο αρχηγός, τον οποίον με περίσσεια ωριμότητα οι ίδιοι επέλεξαν γιά μπροστάρη τους! Και, κατά το παλιό χαριτωμένο ανέκδοτο… να περιμένουν να σταθεροποιηθεί το… «πουλί» της κουμπάρας, γιά να μπορέσουν -επί τέλους- να φάνε ψάρι! Κάτι που ελπίζω να γίνει σύντομα, τώρα που παντρεύτηκε το παιδί και, οπωσδήποτε, θα συμμαζευτεί, θα νοικοκυρευτεί και θα... φρονιμεύσει.
Επί του παρόντος, ας αφήσουμε τα… νεονύφια να χαρούν την ευτυχία τους. Μετά τον… γάμο του με τον… Τάϋλερ και το ηρωικό τηλεοπτικό του ξέσπασμα… («Όστις βούλεται… οπίσω μου… ελθείν»), τα ξαναλέμε!!!
Τελικά νομίζω πως εκεί στον Σύριζα και… την «προοδευτική -τρομάρα μας- συμμαχία», δεν κάνουν πολιτική… Πεντόβολα παίζουν! Αυτοκοροϊδεύονται και μας κοροϊδεύουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου