Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Miçotakis'ten daha iyi bir "Türk"! (Καλύτερα «τουρκάκι», παρά τον Μητσοτάκη!)


Δεν είχα καμμία αμφιβολία. Ελληνική εφημερίδα με ευφυείς -άρα αριστερούς και κάργα προοδευτικούς συντάκτες και αφελές αναγνωστικό κοινό- προκειμένου να κάνει αντιπολίτευση στον Χαρδαλιά και κατά συνέπειαν στον Μητσοτάκη, το διέπραξε κι αυτό. Αντιτάχτηκε και κριτικάρισε αρνητικά την νόμιμη απαίτηση των αρχών να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού οι παίκτες της τουρκικής Γαλατά Σεράι, που αφίχθη τις προάλλες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό. Ήδη, η τουρκική ομάδα, η οποία αρνήθηκε το ράπιντ τεστ και επέστρεψε οίκαδε… άναυλη, ανακοίνωσε δύο θετικά κρούσματα!

Βεβαίως, η ανακοίνωση αυτή δικαιώνει τόσο το συριζαρέικο φερέφωνο, όσο και τον αρχηγό της, ο οποίος -ως γνωστόν- σε παλαιότερη συνέντευξη στην Όλγα Τρέμη- είχε ζητήσει την είσοδο στη χώρα μόνο σε όσους έχουν πρόσφατο θετικό τεστ κορωνοϊού!
Οπότε... να παραιτηθούν αμέσως ο Χαρδαλιάς, ο Άδωνις, ο Μητσοτάκης και... η Μαρέβα, γιατί δεν εισάκουσαν τις σοφές προτροπές του "ηγέτη" της χιλιετίας και εξέθεσαν την χώρα στα μάτια του Ερντογάν!
Άφεριμ, ψεκασμένοι σανοτραφείς…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου