Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Μικρή απάντηση στην αριστερή ανανδρία


Θα μπορούσε η πολιτική αντιπαράθεση να κρατηθεί σε ένα επίπεδο που, τουλάχιστον, κάποια όρια θα ήσαν σεβαστά και ανυπέρβλητα. Δυστυχώς η αριστερή μικρότητα και μικρόνοια, αυτή που παγκοσμίως την οδηγεί στον περιορισμό, την συρρίκνωσης, έως ελαχιστοποίηση, και την καταφυγή της -προκειμένου να επιζήσει- στο ψέμα, την διαβολή, την παραπληροφόρηση και τον εναγκαλισμό και εγκόλπωση κάθε περιθωριακού ανθρώπινου «απορρίμματος», δεν παραλείπει, σε κάθε ευκαιρία, να επεκτείνει τα χολεριασμένα, αλλά άσφαιρα πυρά της, στο ιερότερο κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας, την οικογένεια. Έστω και αν τα μέλη της παραμένουν, συστηματικά, έξω από κάθε πολιτική ανάμειξη και διαπάλη.
Το σύνθημα… «πυρ ομαδόν και αδιακρίτως» προκειμένου να κερδίσουμε πολιτικούς πόντους, διατρέχει απ΄ άκρου εις άκρον και διαποτίζει την μικρή ψυχή και τον πανάλαφρο εγκέφαλο των συμπλεγματικών αφιονισμένων αριστερών αγκιτατόρων. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε μείνουν εκτός κάδρου οι σύζυγοι των αντιπάλων τους, τους οποίους δεν μπορούν να πλήξουν πολιτικά. Έτσι κάθε ικανή και δημιουργική γυναίκα πολιτικού αντιπάλου βάλλεται με ψεύδη και συκοφαντίες. «Όξος και χολή», ανάμεικτα με ταξικό μίσος και φθόνο.
Δεν θα επεκτεινόμουν περισσότερο στο θέμα και τις ηλιθιότητες μιάς χολεριασμένης μπατιροεφημερίδος που λαθροβιώνει χάρις στην αφέλεια ενός κουτοπόνηρου αριστερού αχυράνθρωπου, που αφού στύφτηκε κανονικά και τώρα σκούζει ως πεταμένη λεμονόκουπα, αν δεν «έμπαινε στο κόλπο» της ανίερης εκμετάλλευσης ο σαχλοηγέτης της κωλοτούμπας, της αμετροέπειας, του φαβοριτισμού και της ασχεταδούρας. Έτσι θυμήθηκα -και υπενθυμίζω- πως στο επίσημο βιογραφικό της επίσημης «σύντροφου» του, (αυτής που -μόνο κάθε… «5 Ιούλη»- κλαίει!), αναγράφεται και το κάτωθι απόσπασμα:

«Το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 δίδαξε τηλεπικοινωνιακά συστήματα στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών στη Λαμία.
Το 2018, ανέλαβε θέση στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από την αντιπολίτευση και πανεπιστημιακούς που έκαναν λόγο για αδιαφανείς διαδικασίες και χρήση φωτογραφικών διατάξεων εις βάρος άλλων υποψηφίων.
Το 2019, αναδείχθηκε ομόφωνα Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών».

Μία τελευταία, εσπευσμένη μέριμνα του… ηγέτη, πριν εγκαταλείψει το Μαξίμου. Ένα κλάμα της "συντρόφου" ... λίγο νωρίτερα το 2019, έπιασε τόπο!

«Ουαί υμίν υποκριταί και Φαρισαίοι»… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου