Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι!

    «Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή», ή -επί το λαϊκότερον- «Κόψε μάπα και βγάλε συμπέρασμα».

Η ηλιθιότητα των συριζαρέων, στην μάταιη προσπάθεια καταιγιστικής αντιπολιτεύσεως, δεν αφήνει τίποτε που να μην το σχολιάσει με αρνητική σύνδεση με -κατά σειράν- Μαρέβα, Μητσοτάκη, Νέα Δημοκρατία, κ.ο.κ. Δολοφονίες, μαστροπείες, παιδεραστίες, τα πάντα περνούν από το ψιλό κόσκινο της αριστερής ευφυΐας, ανάγλυφον και χαρακτηριστικόν υπόδειγμα της οποίας ο… εκπρόσωπός του ΣΥΡΙΖΑ, (το ισχυρότερο από τα σπερματοζωάρια του πατρός του... τότε! ), ο οποίος, προφανώς εκπροσωπεί, εκφράζει -παντελώς, αποκλειστικά και σφαιρικά- όλη την ευφυΐα του κόμματος. Τελευταίο του απίθανο... "ευφυολόγημα": "Η κυβέρνηση σαμποτάρει τον εμβολιασμό"!!!

Εννοείται πως όλες αυτές οι ανόητες αρλούμπες, συνεχώς επαναλαμβανόμενες, έχουν σχεδόν μηδενική απήχηση στους, στοιχειωδώς, νοήμονες Έλληνες, ανεξαρτήτως φρονημάτων. Μηδέ των όσων νοημόνων -απέμειναν και μερικοί τέτοιοι ακόμη- αλλά εμμονικών συριζαρέων. Μεταξύ των ανοήτων συνδέσεων κακουργηματικών ενεργειών και Δεξιάς, η περίπτωση Λιγνάδη και ο νταβατζοβιαστής αστυνομικός της Ηλιούπολης. Λες και ξεχάσαμε τον ληστή τραπεζών υιό Βούτση, την «ληστοπρεζού» κοσμηματοπωλείου… Ζακλίν, (όπου την ακουμπήσεις λερώνεσαι), κ.λπ. Τελευταίο κρούσμα ο δολοφόνος της Γαρουφαλιάς στην Φολέγανδρο, ο οποίος αποτελεί αναρχοαριστερό αγλάισμα, αλλά κουβέντα γιά δαύτον.

Προσωπικά, ποτέ δεν συνέδεσα την εγκληματικότητα και το ποιόν των εγκληματιών με την πολιτική. Εκτός -εννοείται- αυτών καθ΄ αυτών των πολιτικών εγκλημάτων, (πυρπόληση Μαρφίν, δολοφονία χρυσαυγητών στο Ηράκλειο, δολοφονία Φύσσα), αλλά διαολίζομαι και απαντώ οσάκις «η ατσίς του θριάμβου», (το ισχυρότερο σπερματοζωάριο), εκπροσωπούσα την αριστερή ολιγόνοια επιμένει να το κάνει.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γένι, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου