Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Το χαμένο ενωτικό… «άχαστο» και το κακέκτυπο του «ήρωα του Τάμπερε».

Τα καμώματα του θιάσου σκιών της Κουμουντούρου έσπασαν κάθε ρεκόρ θράσους. Με το θράσος να τρέχει από τα μπατζάκια τους, οι… «ό,τι νάναι» συριζαρέοι πολιτικάντηδες, στηριζόμενοι, στέρεα και ακράδαντα, στην ολιγόνοια και την αμνημοσύνη των αμετανόητων λωτοφάγων οπαδών τους προχωρούν περήφανοι, ακάθεκτοι και… παραλογιζόμενοι συνεχώς, απευθυνόμενοι στην υστερική αριστερή κουταμάρα, η οποία χάφτει ό,τι της σερβίρει ο… «ηγέτης της χιλιετίας».
-Έτσι, η μεν ταπεινωτική πριμοδότηση -γιά τους αποδέκτες νεαρούς και όχι γιά την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη, που αναγκάζεται να πριμοδοτήσει τον απαραίτητο εμβολιασμό, ενισχύοντας έμπρακτα την πειθώ γιά το γενικό καλό και το αυτονόητο- σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ενώσει τους Έλληνες κάτω από την μοναδική σε αποτελεσματικότητα ομπρέλα ανοσίας και προστασίας που διαθέτει η ανθρωπότητα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μάστιγα του κορωνοϊού- εκλαμβάνεται από τους κουτοπόνηρους «χατζατζάρηδες» του «όχι σε όλα» ως προσπάθεια… διχασμού! Από ποιόν; Από τον κήρυκα του» ενωτικού»… «Ή τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν»!!!
-Το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής, σχετικά με την γνωστή φαρσοκωμωδία των συριζαρέων να αποκτήσουν κανάλι -δικό τους, καταδικό τους- που κατέληξε στον Βαξεβάνη και το «Δοκουμέντο» του, απέδειξε την αντικειμενικότητά του.
Αποδίδοντας πραγματική δικαιοσύνη απήλλαξε τον… «Λιγνάδη της πολιτικής», από την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας, καθ΄ότι δεν προέκυψαν ενδείξεις ενοχής. Όμως απεδείχθη αμάχητα ο ρόλος του στη προσπάθεια απόκτησης τηλεοπτικής… «Αυγής». Έτσι, ο πολύς Νο 2 της συριζαρέικης κομπανίας, ο κολλητός του «άχαστου» Πινόκιο, αφού «καταπήδηξε» με διάφορες ίντριγκες και κολπάκια, τον αφελή αριστερό Καλογρίτσα -τον μπουρδούκλωσε, τον χρησιμοποίησε, τον «έστιψε» σαν λεμονόκουπα και στο τέλος τον πέταξε στα σκουπίδια, φορτώνοντάς του τον… «μουτζούρη». Δηλαδή το χρέος των 9 εκατομμυρίων στους Λιβανέζους χρηματοδότες, που κατέληξαν στις τσέπες του Βαξεβάνη, αλλά ο χαζοΚαλογρίτσας τώρα σκούζει και τρίβει τα… «πισινά» του, καθώς καλείται να τα πληρώσει αυτός! Και ο μεν Καλογρίτσας… ας πρόσεχε, όμως ο Παππάς δεν δικαιούται να πανηγυρίζει, καθώς θα καθίσει στο σκαμνί γιά "παράβαση καθήκοντος" με το στήσιμο της ίντριγκας του συριζοκάναλου.
Οι πανηγυρισμοί των Παππά and co, για την δήθεν πανηγυρική του… αθώωση, μου θύμισαν -το ίδιο θα γίνει με εις τους εξ υμών παλαιότερους- την… ηρωική ποδοσφαιρική εποχή όπου οι διάφορες Β΄ Γαλλίας, Β΄Ιταλίας, κ.λπ. μας φιλοδωρούσαν με «εφτάρες», αλλά πανηγυρίζαμε γιατί οι… «ηρωικοί» τερματοφύλακές μας είχαν αποσοβήσει άλλες δύο… τουλάχιστον! Ενδεικτικά αναφέρω τον Νίκο Πεντζαρόπουλο, τον αποκληθέντα ο… «ήρωας του Τάμπερε», καθώς εκεί στην φινλανδική πόλη Τάμπερε -στα 1952, νομίζω- είχε φάει από τους Δανούς μόνο δύο γκολ!
Ο ήρωας του Τάμπερε
Μπορεί να είναι εικόνα μπάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου