Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

 Αριστερές χαριτωμενιές.

«Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ…»

Η κατά βάθος –και ευκόλως αντιληπτή από ακροατές μεσαίου επιπέδου και άνω- τσιπραίικη αμετροέπεια, ανακατεμένη με την πανθομολογούμενη αγραμματοσύνη του, αναμεμειγμένη με την άφθονη κουτοπονηριά του και πασπαλισμένη με την απόλυτη αδιαφορία του γιά την τύχη της χώρας και το μέλλον του ταλαίπωρου ελληνικού λαού, συνεχίζει απτόητη τον ξέφρενο καλπασμό της. Με απύθμενο θράσος και χωριάτικο τακτ συνεχίζει να εκστομίζει παπαρδέλες, στοχεύοντας στο θυμικό και την αμνημοσύνη των αφελών, των φανατικών, των… «ντεσπεράντος» κατιμάδων της ζωής και όλων εκείνων των αποτυχημένων και περιθωριακών που συστοιχίζονται πίσω του. («Ας πάει και το παλιάμπελο» και «να καούν τα κάρβουνα»)!
Αποθέωση θρασύτητος ο εκτοξευθείς χαρακτηρισμός του Μητσοτάκη ως… ακατάλληλου γιά διαχειριστή πολυκατοικίας, πολλώ δε μάλλον ολόκληρου κράτους! Και φυσικά, πήρε πληρωμένη απάντηση. «Ποτέ διαχειριστής σε πολυκατοικία που θα είχε χτίσει ένας Τσίπρας». (Ο γίγας ψευτοπολιτικός μηχανικός!).
Περιέργως, δεν έγινε ευρέως αντιληπτό το τελευταίο δείγμα αμορφωσιάς του πανάσχετου πολιτικού. Ανέφερε στον «εμπεριστατωμένο» λόγο του πως… «η κλεψύδρα του Μητσοτάκη αναποδογύρισε κι ο χρόνος του τελειώνει». Αν, όμως, ήξερε τί είναι και πώς λειτουργεί η κλεψύδρα δεν θα έλεγε αυτή τη νέα μπούρδα. Γιατί το αναποδογύρισμα της κλεψύδρας… ανανεώνει το χρόνο, δεν τον λιγοστεύει! Αλλά, είπαμε. Τσίπρας είναι, ό, τι θέλει λέει! (Π.χ. «Θα επιτρέπουμε είσοδο στη χώρα μόνο σε όσους έχουν τεστ θετικό», ή «Θα κάνω στροφή 360ο») !!!
Τέλος, αν προσπαθήσουμε να πάρουμε στα σοβαρά το συριζαρέικο τσούρμο, έρχεται -καπάκι- ο Βεληγκέκας, (τόσο γιατρός, όσο μηχανικός ο αρχηγός του), γιά ν΄ αποκαταστήσει την ισορροπία στην μπουρδολογία της αντιεμβολιαστικής εκστρατείας, προκειμένου να πλήξουν -κούνια που τους κούναγε- την μεγάλη πολιτική υπεροχή του Μητσοτάκη.
Στ΄ αλήθεια, υπάρχει σοβαρός και υπεύθυνος πολίτης -έστω αριστερών πεποιθήσεων- ο οποίος θέλει να εναποθέσει το μέλλον, αυτού και των παιδιών του, στα χέρια ενός πολιτικού εσμού που θεωρεί την αριστεία ρετσινιά και την καριέρα κατάρα;
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μου αρέσει!
Σχόλιο
Κοινοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου