Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ο εμβολιασμός, το δέλεαρ και στο βάθος… η ξεφτίλα!

    Το φαινόμενο είναι παγκόσμιο και χαρακτηριστικό. Κοινός παρονομαστής η ευτέλεια και ο εκπεσμός των ηθικών αξιών.

Η παγκόσμια νεολαία, οχυρωμένη πίσω από την αποδεδειγμένη ήπια νόσηση των νεαρών ηλικιών από τον φονικό κορονοϊό, αδιαφορεί γιά την δριμύτητα του ιού και τις συνέπειές του στις μεγαλύτερες. Και με την ελαφρότητα του… «άπηκτου μυαλού» πέφτουν θύματα της αλαζονείας, του ωχαδελφισμού και των πάσης φύσεως καλοθελητάδων -εγκληματική αντιπολίτευση, φανατισμένο τμήμα του κλήρου, κ.λπ.- οι οποίοι παίζουν τα παιχνίδια τους πάνω στην πλάτη της νεαρής ανωριμότητος.
Έτσι, όλες σχεδόν οι κυβερνήσεις του κόσμου, γιά να διαφυλάξουν την υγεία των λαών τους, αναγκάζονται να θεσπίσουν μέτρα υποστηρίξεως του… αυτονόητου. Και εξαγγέλλουν... "μέτρα"! Άλλος έτσι, άλλος αλλοιώς. Μέχρι ναρκωτικά τάζουν κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ γιά να δελεάσουν τα αμερικανόπουλα να εμβολιαστούν γιά… το καλό τους!
Προσπερνώ τις δολερές συριζαρέικες αντιπολιτευτικές ανοησίες του «όχι σε όλα» και τα περί… εξαγοράς της νεολαίας αντί «πινακίου φακής», καθώς το 150/άρι -θλιβερή κατάντια της πνευματικής υποστάσεως την νεολαίας μας- δεν προσδίδει πολιτικό όφελος στην κυβέρνηση, αλλά προστατεύει -κατά το δυνατόν- την δημόσια υγεία, καθώς δίνει πρόσθετα κίνητρα γιά τον εμβολιασμό των νέων.
Δυστυχώς, η αθρόα προσέλευση νεαρών γιά εμβολιασμό, από την πρώτη ημέρα εφαρμογής του κινήτρου επαληθεύει την δυσμενή πρόβλεψή μου επί τω ακούσματι του δελεαστικού μέτρου. Θεωρώ μεγάλη «ξεφτίλα» 150 ευρώ να σε προτρέπουν σε κάτι, ή να σε αποτρέπουν από κάτι. Κοινωνίες που χρειάζονται μικροποσά γιά να πειθαναγκαστούν γιά το… καλό τους, δεν έχουν μέλλον!
Δυστυχώς, ωσαύτως, δεν ανήκω -παρωχημένος προ αμνημονεύτων χρόνων- στην επίμαχη ηλικιακή γκάμα, αν όμως ήμουν θα κατέθετα τα… «αργύρια» της εφηβικής παροτρύνσεως είτε στο «χαμόγελο του παιδιού», είτε υπέρ κάποιου φιλοζωικού σωματείου. Και προτρέπω όλους, όσοι τυχόν διαβάζουν την στήλη και εμπίπτουν στο… τάχα ευεργετικό βεληνεκές αυτής της ατιμωτικής παροχής… να κάνουν το ίδιο.
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου