Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Όταν η χυδαιότητα της αμετροέπειας συναντά την αμετροέπεια της χυδαιότητας.


...τέλος δεν έχει η σκάλα του κακού!
   Κατάπληκτος, αναρτώ το ανισόρροπο παραλήρημα του "καθηγητή"... κ. Ζουρλάρη και σας παρακαλώ να το ακούσετε στο πιό κάτω βίντεο. Όχι τίποτε άλλο αλλά γιά να τον καμαρώσουν -γιά μιά ακόμη φορά- οι ψηφοφόροι του. Τυχόν ομοιότητες της κοινοβουλευτικής ακατάσχετης μπουρδολογίας του γιού παλαιού διάσημου αφροδισιολόγου-σεξολόγου, με λόγια δραπέτη ψυχιατρείου είναι εντελώς αυμπτωματικές.



   Πέραν από την φυσιολογική επίδραση του καύσωνος επί της ήδη λασκαρισμένης βίδας του κ. καθηγητού -με προφανή εξειδίκευση στον αυνανισμό- ο εν λόγω κύριος είχε εκτοξεύσει και στο παρελθόν ανάλογες παπαρδέλες, όπως π.χ. την παραχώρηση μερικών νησιών μας στην Τουρκία.

   Η  εμμονή του κυρίου καθηγητού σε σεξουαλικού περιεχομένου ισοδύναμα σε θέματα πολιτικής -εκ πείρας και διαισθήσεως- σας διαβεβαιώ, ότι προδίδει δύο σεξουαλικά δεδομένα. Πρώτον την πλήρη ανικανότητά του σε στήση, (έστω κουρασμένη, έστω λυπημένη, έστω... μπατιρημένη), και δεύτερον -με συνεχή "προπόνηση" και συνεχή ενασχόληση με το... πουλί του, κάτι που ευθέως αντανακλά στα -έστω άσχετα- λεγόμενά του, την απεγνωσμένη... ανάστασή του! Ας μην λησμονείται η ηλικία του κ. καθηγητού. Βαδίζει στα 80! Άρα.... "κι αποχαιρέτα την, την  Αλεξάνδρεια που χάνεις."
   Αυτά ως προς το πρώτο σκέλος του τίτλου. Το δεύτερο -πασιφανές- το εκφράζει ο πολύς... Πολάκης!
   Προχθές, έχοντας γείρει με ανοιχτή τηλεόραση, πετάχτηκα στον ύπνο μου από την ιταμή γκαρίκλα της παρανοϊκής "μακρυπουπουλάτης" κρητικιάς όρνιθας. Και με το γνωστό, ιταμό, αλαζονικό και αμετροεπές ψευτονταϊλίκι του -αυτό που αυτοαποκάλυψε την φορολογική του απάτη ως δήμαρχου Σφακιών-  είπε, απευθυνόμενος στους βουλευτές της ΝΔ: "Εσάς δεν σας νοιάζει γιά τα ναρκωτικά στα Πανεπιστήμια, αλλά γιά να μην γίνονται καταλήψεις και φασαρίες εκεί"! Δηλαδή, προκειμένου να μην καταργηθούν οι... καταλήψεις -δηλαδή κάτι το απολύτως φυσιολογικό και... νόμιμο, (!), ας... πάει και το παλιάμπελο, που θα λέγεται πανεπιστημονιακός τεκές και άντρο παρεμπορίου.

   Δεν ξέρω αν στο τέλος πετύχει τους στόχους της η Κυβέρνηση, καθ' όσον έβαλε πολλούς και δύσκολους. Όμως ένα είναι σίγουρο. Προσπαθεί, παρ' όλες τις κουτοπονηριές, τις στείρες αρνήσεις και τις πεπονόφλουδες που τις σπέρνει η απελθούσα ανίκανη. Πέραν από την ναρκοθέτηση που της έκανε λίγο προ των εκλογών. (Περίπτωση Θάνου).

ΥΓ. Διά τους μη γνωρίζοντας επαρκώς την ζουρλαρικήν διάλεκτον -κάτι που διεπίστωσα σε αρκετά φύλλα, έντυπα και ηλεκτρονικά, ο κ. καθηγητής χρησιμοποιεί την λέξιν: "ερροή" και όχι ... "ροή", όπως κακώς την αναγράφουν. και φυσικά εννοεί.... "ρεύσιν"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου