Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Ο μέγας κήνσορας της ... "διά πρώτη φορά αριστερά". Ο γίγας ντεληκανής σύντροφος Πολάκης

...και η αψευδής απόδειξη καθεστωτικής νοοτροπίας.
Αποτέλεσμα εικόνας για πολακης
-Γιασάν ρε μάγκα ντεληκανή. Έσκισες πάλι!


   Λαμβάνοντας λεπτομερή γνώση των μαρτυριών των κουκουλοφόρων μαρτύρων, και συγκεκριμένα αυτές κατά του Αδ. Γεωργιάδη, δεν μου μένει καμμία αμφιβολία, όχι μόνο γιά το ψευδές του περιεχομένου τους, αλλά και γιά τον εμπνευστή και συντάκτη τους.
    Όποιος κάνει τον κόπο και ανατρέξει στον βίο και πολιτεία του κουραδόμαγκα που καυχάται γιά τις λαμογιές του εις βάρος της Εφορίας, άρα ημών όλων και της χώρας, με ανοίκειο ύφος και λαχαναγορίστικο λεξιλόγιο, όποιος θυμηθεί τις αστήριχτες καταγγελίες κατά Γεωργιάδη στη Βουλή με την άνανδρη ανάμειξη της συζύγου του και όποιος αναλογιστεί την εν γένει πνευματική συγκρότηση του ατόμου, την αλήτικη φρασεολογία του και το μέγεθος του προσωπικού του
IQ, καταλαβαίνει αμέσως -και εκ του ασφαλούς- ποιός μεθόδευσε άτσαλα την κακοστημένη σκευωρία, ποιός δασκάλεψε τους ψευδομάρτυρες και ποιός συνέταξε τις "μαρτυρίες" που αυτοί προσπάθησαν να παπαγαλίσουν άκομψα, αόριστα, με αντιφάσεις και ανακολουθίες, σε μιά... «δικιά μας» δικαστική λειτουργό, η οποία αβαντάρει το κόλπο.
    Η ολιγόνοια του ατόμου -«κόψε μάπα και βγάλε συμπέρασμα»- φαίνεται και από την τελευταία του τηλεοπτική παρουσία. Πρώτα-πρώτα, ομολογεί πως γνωρίζει τους... «κουκουλοφόρους» μάρτυρες και το περιεχόμενο των μαρτυριών τους. Ερώτημα: Πώς, από πού και γιατί το ξέρει, αφού η ανάκριση είναι απόρρητη; Μετά εμφανίζει και το... κίνητρο: «Είναι στελέχη της «
Novartis», τους πιάσαμε με παράνομο πλουτισμό και... «κελάηδησαν»! Ερώτημα: Τί σημαίνει «παράνομος πλουτισμός» γιά την... απ’ εδώ πλευρά; Προφανώς υπονοεί πως κάποιος τους... λάδωσε! Όμως ποιός και γιατί να λαδώσει... υπαλλήλους της «Novartis», τη στιγμή που εκείνη λάδωνε το σύμπαν; Τρελό και απίθανο!
    Τελικά: Ένα λειψό μυαλό σε ένα άρρωστο κεφάλι, που μόνο στόχο έχει την πλήρη εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων με ανήθικες μεθοδεύσεις, δεν μπορεί παρά να μηχανορραφεί εμπαθώς και παιδιάστικα, με τη σκευωρία του να γίνεται αντιληπτή και στα μικρά του νηπιαγωγείου. Ας μην ξεχνιέται ο απόλυτος αριστερός διχαστικός θούριος:
«¨Η τους τελειώνουμε, ή μας τελειώνουν»!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου