Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ο αξιότιμος κύριος Τζαναμπετόπουλος.



«Δημητρούλα η καράφλω»!

Αποτέλεσμα εικόνας
- Αχ, καλέ....!
    Χθες πληροφορήθηκα πως ο αξιότιμος κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε: «Οι χαρακτηρισμοί του κ. Γεωργιάδη κραυγάζουν ενοχή»!

   Και αμέσως ήρθαν στον νου μου κάτι σχετικά και ανάλογα, που είχα ακούσει σε έναν κύκλο, που ήξερε... πολλά: 
   Ο κύριος Τζαναμπετόπουλος είναι... «αδελφή», ισχυριζόταν ο... κύκλος! Γνωστός τραβεστί στην πιάτσα της Συγγρού, όπου κυκλοφορεί με το όνομα... «Δημητρούλα η καράφλω». Τα γένια και μούσια, απλά αποτελούν τον... φερετζέ του. Ο ίδιος πρωτοβιάστηκε μικρός από τον πατέρα του, σεσημασμένο λαθρέμπορο ναρκωτικών, του οποίου αποτέλεσε και... βαποράκι. Μετά τον βιασμό, απλά,... του άρεσε και συνέχισε! Η μητέρα του, την ίδια εποχή, εκδιδόταν με 10 δραχμές... το «κομμάτι», (σε προ ευρώ εποχή), με ιδιαίτερη προτίμηση στους αραπάδες, γιά ευνόητους λόγους.
    Όλα αυτά ελέγοντο από κάποιον, ο οποίος τα είχε ακούσει από κάποιον άλλον στον οποίο τα είχε εκμυστηρευτεί, εμπιστευτικά, ένας άλλος. Ο τελευταίος προθυμοποιείται να τα καταθέσει ενόρκως και με το αζημίωτο, αρκεί να εξασφαλιστεί η ανωνυμία και προστασία του.

   Τώρα, αν όλη αυτή η ιστορία προκαλέσει την έκρηξη του κ. Τζαναμπετόπουλου, θα είναι μία απολύτως τεκμηριωμένη απόδειξη της αληθείας των καταγγελομένων. Όσο πιό πολύ θα σκούζει, τόσο πιό ένοχος θα είναι. Φως φανάρι το πράγμα! Μάλιστα η αλητεία που θα δείξει ωρυόμενος -και όχι απολογούμενος μειλίχια- θα είναι μεγαλύτερη εκείνης του Γεωργιάδη, καθ’ όσον οι πομπές που του αποδίδουν είναι πλατύτερες, βαρύτερες, ευτελέστερες και πιό ατιμωτικές!

   Και τώρα, όσοι διαβάσατε αυτές τις γραμμές, μη γελάτε. Η ζωή είναι το μεγαλύτερο θέατρο, όπου η πραγματικότητα -δυνητικά- αντιγράφει τη φαντασία!

   ΥΓ. Προσωπικά, πολύ αμφιβάλλω γιά την ορθότητα των καταγγελομένων, την οποία όμως δεν μπορώ και να αποκλείσω, δεδομένης της ύπαρξης ένορκης μαρτυρίας, έστω ανώνυμης και κουκουλοφορεμένης. Γι' αυτό και εύχομαι ολόψυχα στον κ. Τζαναμπετόπουλο να αποδείξει την αθωότητά του. Αλλιώς... κακό της ημιάτριχης κεφαλής του!

1 σχόλιο: