Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει... Γενικώς.


Ύπουλα, άνανδρα, θρασύδειλα και -εκ του ασφαλούς- ασύλληπτοι, κάποιοι "τιμωρούν" αμείλικτα λαό και χώρα γιά την τελευταία εκλογική τους προτίμηση. Το εκχειλίζον λυσσαλέο μίσος τους, το οποίο είναι διάχυτο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν κρύβεται, δεν αποτελεί μόνον απλή ένδειξη.
Όταν διακηρύσσεις δημόσια -ανήθικα, γραικύλικα και ανενδοίαστα- πως θέλεις τον Τούρκο να μας ξανακαταλάβει και τη χώρα μας να καεί -τουλάχιστον, τουλάχιστον- παροτρύνεις τους πλέον ανεγκέφαλους του χώρου σου γιά κάτι πολύ απλό και σίγουρο. Παίρνουν ένα στουπί, ένα μέτρο ίσκα κι ένα μηχανάκι. Σκαρφαλώνουν, εν είδει μοτοκρός, σε κάποιο πυκνό, βαθύ κι απόμακρο δάσος, όπου βουτώντας το στουπί στο ρεζερβουάρ και ανάβοντας την ίσκα, με το μήκος της να εξασφαλίζει μιά καθυστερημένη ανάφλεξη και το ολοκαύτωμα του δάσους, ταυτοχρόνως με την απομάκρυνση και το άλλοθί τους.

Δέκα τέτοιοι διάσπαρτοι ανεγκέφαλοι ακραίοι -ένθεν, κακείθεν- αρκούν γιά να καεί όλη η Ελλάδα. Και, δυστυχώς, υπάρχουν χιλιάδες από δαύτους... Ανόητοι, αντικοινωνικοί κι ασυνείδητοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου