Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Ο «Γίγαντας» και οι "νάνοι"


Διάβασα προχθές πως εκείνος ο αχώνευτος με τη γλοιώδη φάτσα και την pochette στο πέτο, (που μου πετσόκοψε την σύνταξη), χρέωσε στον Μητσοτάκη τον εμφύλιο στο Σουδάν!Επίσης ο «πλεονέκτης» συριζαρέικος εσμός -κυρίως θηλυκός- με επί κεφαλής τον γόη Γεωργούλη, θεωρούν τον χρόνο που έσκασαν οι πομπές του, δάκτυλο… Μητσοτάκη! Γιά να πλήξει, λέει,το κόμμα του και να πάρει τις εκλογές η ΝΔ.
Προσωπικά πιστεύω και τις δύο παρεμβάσεις Μητσοτάκη! Και το ότι κατάφερε τους κάφρους του Σουδάν ν΄ αλληλοσφαχτούν και την βελγική Αστυνομία να γονατίσει πειθήνια στα κελεύσματά του, γραπώνοντας τον πηδίκουλα Αλέξη!
Οπότε, θα πρέπει σύσσωμοι να προσέλθετε όλοι στις κάλπες και να ψηφίστε -μονοκούκι- Μητσοτάκη! Ο τύπος είναι… παγκόσμιος «Γίγαντας» και πολιτικός «μάγος»! Τί Τσιπράκος και τί Νικολάκης και κουροφέξαλα. Ο Κυριάκος -που ένα μήνα προ των εκλογών πέτυχε τα πιό πάνω- είναι πολιτικός «Γίγας» και στην τέταρτη τετραετία του θα κάνει την Ελλάδα… υπερδύναμη! Τί Αμερική, τί Κίνα και τί Ρωσία μου λέτε. Όλοι δαύτοι θα τρώνε τη σκόνη μας, θα μας προσκυνούν και θα μας παρακαλούν γονατιστοί… γενικώς, ενώ εμείς -όλοι απαξάπαντες- θα κολυμπάμε στα πλούτη! Όχι, παίζουμε, κορόιδα...
Αμ, πώς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου