Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Η «στερημένη» κυρία Ίνγκεμποργκ Μπόουχελ.

«Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν»



Η υπόθεση της «περίεργης» Ολλανδής δημοσιογράφου είναι γνωστή. Όπως και τα ενοχλητικά και απαράδεκτα -γιά μένα- αποκαλυπτόμενα χούγια της. Όλοι όσοι ασχολούνται με το γεγονός αφήνουν υπονοούμενα γιά δαύτη, τάχα διαχωρίζοντας τη θέση τους από τους άλλους, τους κακούς σεξιστές και χυδαίους σχολιαστές, (μεταξύ αυτών και την αφεντιά μου!), που μιλούν ξεκάθαρα. Γιά το ποιόν και τους σκοπούς της επιθέσεώς της στον Μητσοτάκη. Έτσι, την κάνουν μεν ρόμπα με το γάντι, αλλά βγάζοντας την ουρά τους απ΄ έξω.
Αυτή η υποκριτική συμπεριφορά μου θυμίζει το εξής ανέκδοτο:
-Στον προθάλαμο γυναικολόγου περιμένουν τη σειρά τους γιά εξέταση μερικές γυναίκες. Ανοίγει την πόρτα του ιατρείου η νοσοκόμα και λέει: -«Γιά λόγους προσωπικών δεδομένων δεν λέμε ονόματα. Να περάσει η κυρία με την… βλεννόρροια»!
Η σιτεμένη κυρία δημοσιογράφος, 61 ετών παρακαλώ, ζει επί 40 χρόνια, προφανώς χωρίς να έχει μάθει ελληνικά, στην Ύδρα. Και συζεί τον τελευταίο καιρό με κάποιον νεαρό -23 ετών- λαθρομετανάστη Αφγανό! Σε μιά μικρή κοινωνία πού όλοι και βλέπουν, και ξέρουν και μιλούν.
Όσο προοδευτικός κι αν είναι κάποιος, ή να το παίζει έτσι -π.χ. οι αριστεροί συριζάριοι- μιά τέτοια σχέση είναι ανάρμοστη -που είσαι Κλίντον- και, κατά την προσωπική μου άποψη, την οποία στεντόρεια διατυπώνω, εντελώς ανήθικη. Λόγω της διαφοράς ηλικίας και μόνο.
Συνεπώς, μία τέτοια «κυρία» δεν δικαιούται να μιλάει, όπως μίλησε, στον Πρωθυπουργό της χώρας, προσβάλλοντας -θρασύτατα και με ψεύδη- και τον ίδιο και τη χώρα. Μόνο ελαφρυντικό, πέραν των ερωτικών της επιλογών και προτιμήσεων, οι εν γένει πολιτικές, ανθελληνικές και φιλοσυριζαρέικες απόψεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου