Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Το άνοιγμα του τουρισμού, οι ατσιδισμοί του «Σπίθα» και ο γίγας της… εκατονταετίας!

(Χιλιετίας  -και βάλε- συμπληρώνω) !!!

Η ευφυία... αυτοπροσώπως!

   Η χώρα, σαν διψασμένη γη μετά δίχρονη ξηρασία, περίμενε, πώς και πώς, να ανοίξει η κάνουλα του μεγαλύτερου  ζωοφόρου οικονομικού κρουνού μας, που είναι ο τουρισμός, αλλά οι τσιπραίοι εκεί, το στείρο και ανόητο αντιπολιτευτικό βιολί τους.  Όχι σε όλα!

   Ευτυχώς, όμως, που έχουν… σπόκμαν ένα χαζό παιδί που φροντίζει με τις ανοησίες του να διασκεδάζει τη αγανάκτηση όλων ημών των υπολοίπων και νουνεχών, την οποία προκαλεί ο τρόπος που αντιπολιτεύονται. Ενδεικτικά καταθέτω τις δηλώσεις του ατσίδα. Και μετά -για να μην ξεχνιόμαστε-  ξαναδείτε για να ξαναφρεσκάρετε και τις τηλεοπτικές δηλώσεις του γίγαντα αρχηγού του, ο οποίος, αν ήταν πρωθυπουργός -και φτύστε στον κόρφο σας- θα επέτρεπε την είσοδο στη χώρα μόνο σε όσους τουρίστες είχαν κάνει τεστ κορωνοϊού και το δείγμα ήταν… θετικό!!!

   « Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λειτουργεί σαν τουρίστας και χωρίς κανένα σχέδιο περιμένει να έρθει το καλοκαίρι, για να του λύσει ο καλός καιρός το πρόβλημα της πανδημίας", τόνισε ο Ν. Ηλιόπουλος, ασκώντας δριμεία κριτική στη ΝΔ …..κ.λπ, κ.λπ, κ.λπ … μπλα, μπλα»!

   Και τώρα το γνωστό βίντεο… Γιά να μην ξεχνιόμαστε, είπαμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου