Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Όταν η μειονεξία, το σύμπλεγμα και η βιολογική βλακεία επιστρατεύονται γιά άσκηση αντιπολίτευσης.

 Καθ' οδόν από τον "Homo errectus" στον "Homo sapiens".


   Είναι γνωστόν και πολλάκις αποδεδειγμένο πως σύσσωμη η αριστερά -το περιέχον αντί του περιεχομένου-  δεν διακρίνεται γιά την ευφυΐα της, γιατί απλούστατα, κανείς ευφυής δεν τερματίζει τον βίο του ως «αριστερός». Πλην, ίσως, των καιροσκόπων, που και αυτοί προκύπτουν από συμφεροντολογική τακτική καιροσκόποι.

   Παρ’ όλα αυτά, έστω και ένα μικρό κουκούτσι μυαλό -αν υπήρχε- στο επιτελείο της «Κουμουντούρου», θα ήταν αρκετό γιά να χτυπήσει καμπανάκι κινδύνου στο ιερατείο της και κάποια από τις... «τάσεις» να βγει από το λήθαργο που έχουν περιέλθει και να αντιληφθούν πως η παρατεταμένη ηλίθια τακτική του «πυρ ομαδόν» στην κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία και απόφαση, με στείρο πεισματικό γεροντοκορισμό, απλά αποδυναμώνει την αξιοπιστία τους και φαλκιδεύει τη σοβαρότητα και τις προοπτικές τους. Το «όχι σε κάθε ναι και το «ναι» σε κάθε κυβερνητικό όχι, συγγνώμην, αλλά δεν αποτελεί...αντιπολιτευτικό σχήμα, παρά έναν προβλέψιμο Θίασο Σκιών με έναν καράβλαχο Μπαρμπαγιώργο-Πολάκη, έναν κουτοπόνηρο Μορφωνιό-Κατακούτελο και μπόλικα φερέφωνα-αρχολίπαρα γλειφτρόνια. Με έναν Χατζατζάρη-Τζαναμπετόπουλο, έναν «Σπίθα» γιά... σπόκμαν και διάφορα λαθρόβια έντυπα-λιβελλογράφους, ασήμαντης κυκλοφορίας, να πλαισιώνουν θλιβερά τον πρωταγωνιστή Καραγκιοζάκο του.

   Με αιχμή του δόρατος την κομματική «Aurora» σε διατεταγμένη υπηρεσία να δίνει τον τόνο και τα σλόγκαν, (τελευταίο μότο... το επίθετο: «εγκληματικός/η/ο») που κυκλοφορούν σε κάθε... «στέλεχον» με φέιγ-βολάν, ο θλιβερός Σπίθας με την αστεία φάτσα βγαίνει στα κανάλια και ψελλίζει διάφορα ανιαρά, από τα οποία το μόνο διακριτό και κατανοητό είναι η κατηγόρια κατά Μητσοτάκη στην τελευταία φράση!Αφήνοντας την εργολαβία κατά Μαρέβας -άνανδρο και ανέντιμο συριζαρέικο στόχο- στο έγκυρο νεοαυριανικό «Δοκουμένδο», το οποίο ανεκάλυψε... «ύποπτη καθυστέρηση της Μαρέβας να ευχηθεί περαστικά» στο νοσούν από κορωνοϊό Τσιπρόπουλο!

   Με τη μανιώδη αυτή αντιπολιτευτική τακτική, δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε αν τους δούμε να υποστηρίξουν μέχρι και τον Ερντογάν, αρκεί να πλήξουν τον Μητσοτάκη! (Ο Ζουρλάρης υπάρχει πάντα στην φαρέτρα τους!).

   Βεβαίως, το ότι δεν βρίσκεται ουδείς νοήμων στα λαγούμια της Κουμουντούρου να τους εξηγήσει πως με τέτοιας ποιότητος αντιπολίτευση προκοπή δεν γίνεται, αποτελεί θείο δώρο γιά την απ’ εδώ πλευρά, αρκεί να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την αναγούλα που μας προκαλούν τα αφελή τους τερτίπια και να συνειδητοποιήσουμε πως, κατά βάθος, θα πρέπει να ευχόμαστε να συνεχίσουν αντιπολιτευόμενοι τόσο ποιοτικά και μ’ αυτό το ύφος και ήθος. Γιατί αποκλείεται η πλειοψηφία του ελληνικού λαού να διαθέτει τόσο χαμηλό IQ, ώστε να «συντονίζεται» με υποστηρικτές αρχιτρομοκρατών, αρχιδολοφόνων, ληστών, μπαχαλάκηδων και πάσης φύσεως περιθωριακών τύπων και να «τσιμπούν» δολώματα που τους ρίχνουν οι διάφοροι αμόρφωτοι χοντροΦίληδες, Καρανίκες, Γιαβρουμογλέοι, κ.λπ. μπουμπούκια σαν το εικονιζόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου