Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Εξοχικό Τσίπρα. Αφέλειες, κουτοπονηριές και αλήθειες.

 Μετά λόγου γνώσεως, λόγω επαγγελματικής αρμοδιότητος.


  Προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι το συριζαρέικο αριστερολόι θεωρεί το σύνολον του ελληνικού λαού ως απ' ευθείας προερχόμενο από τη φυλή των... Βασιβουζούκων! Αλλιώς δεν εξηγούνται όλες αυτές οι θορυβώδεις και υπερβλακώδεις αντιπολιτευτικές κορώνες, π.χ. του πνευματικά μειονεκτικού εκπροσώπου Τύπου, που διαθέτει απολύτως ταυτόσημα χαρακτηριστικά με τον φίλο του "Παιδιού-Φάντασμα", τον κατά τα άλλα συμπαθέστατο Σπίθα, ο οποίος... απεφάνθη σοβαρότατα με τα εξής ακαταλαβίστικα: «Το εμβόλιο αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στην μάχη κατά της πανδημίας -όχι άλλοθι γιά την μη στήριξη του συστήματος υγείας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλούσε γιά 2 εκατομμύρια εμβόλια μέσα στον Γενάρη. Χθες ανακοίνωσε ότι τελικά θα είναι μόλις 300 χιλιάδες. Η επιμονή της κυβέρνησης να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες γιά την υγεία είναι εγκληματική. Τα περιοριστικά μέτρα δεν αρκούν». Και υπονοεί ο αφιλότιμος -προφανώς- πως η κυβέρνηση μείωσε από μόνη της τα εμβόλια -ενώ το πλήθος τους αποτελεί μέρος της ευρωπαϊκής πολιτικής- και, επίσης, πως αυτό το έκανε μειώνοντας τις δαπάνες γιά την υγεία, ενώ κι αυτές είναι κοινοτικές, με το εμβόλιο να διανέμεται στους πολίτες δωρεάν. 

   Πολλά θα μπορούσε να αντιτάξει ένας μετρημένος και σώφρων πολίτης αν έπαιρνε στα σοβαρά αυτόν τον αφιονισμένον εσμό, που γλυκαμένος από τα 4,5 χρόνια εξουσίας δεν μπορεί να συνηθίσει και χωνέψει, με τίποτα, πως... "όνειρο ήταν και πάει"! Εφ' ω και αναλίσκονται, ματαιοπονώντας, σε ανούσιες αλλά πομπώδεις και οξύτατες σαχλοεπιθέσεις κατά της Κυβερνήσεως, προσπαθώντας να κινητοποιηθούν μαζικά αντικυβερνητικά γιουρούσια. Και η προσπάθειά τους αυτή είναι γεμάτη από ψέμματα, υπερβολές και ανακρίβειες.

   Ανέκαθεν πίστευα στο γνωμικό... "εξ όνυχος τον λέοντα" και ως εκ τούτου διαμόρφωνα ανάλογα γνώμη γιά τον όποιον "λέοντα", ή όποιον... "λαγωόν" είχα απέναντί μου. Και ιδού ένα καλό δείγμα σοβαρότητος και αξιοπιστίας γιά το επιπόλαιο "μειράκιον" της πολιτικής που θέλει να επανέλθει... "δημήτριος" στην εξουσία όπως -προφανώς- θα έλεγαν οι "εξόχου μορφώσεως" επιτελείς του (π.χ. ο..."επιδειξίας" Μητσοτάκης εκείνου του απίθανου θηλυκού που επέμενε κιόλας με πείσμα!).

   Ο λόγος γιά το περίφημο εξοχικό που νοίκιασε ο Τσίπρας στη Λαυρεωτική. Παρακάμπτω όλη την αναπτυχθείσα φιλολογία και στέκομαι -ως αδιάψευστο μάρτυρα σοβαρότητος και αξιοπιστίας- στη δική του δήλωση, σχετικώς με την οικία. Είπε ο αναξιοπιστότερος των Ελλήνων, που ζητεί την ψήφο και την εμπιστοσύνη μας γιά να μας... ξανακυβερνήσει: "Πρόκειται γιά μικρό ισόγειο σπίτι 71 μ2, με 71 μ2 υπόγειο"!!! Όμως το περί ου ο λόγος κτίσμα είναι αυτό που βλέπεται στη φωτογραφία!! Μπορεί, λοιπόν, να διανοηθεί και το αφελέστερο αριστερό φανατικό χαϊβάνι πως αυτό που βλέπει δεν είναι ένα κανονικό διώροφο σπίτι, αλλά... ισόγειο με υπόγειο, όπως λέει ο θρασύτατος Πινόκιο;

   Και τώρα θα σας εξηγήσω σε ποιά τυπική ιδιαιτερότητα κολλάει το κουτοπόνηρο θράσος του, προκειμένου να πλασσάρει τη φραστική του ταχυδακτυλουργία. Στην πολεοδομική νομοθεσία και τη μορφολογία του εδάφους, το οποίο κατηφορίζει με κλίση προς τη θάλασσα. Η είσοδος βρίσκεται στην πάνω μεριά, όπου -πιθανότατα- τμήμα του κάτω ορόφου να βρίσκεται βυθισμένο περισσότερο του 1.00 μ. υπό το φυσικό έδαφος, οπότε, πολεοδομικώς, χαρακτηρίζεται μεν ως "υπόγειον", αλλά επειδή με τεχνητή διαμόρφωση του οικοπέδου ολόκληρη η οικοδομή προκύπτει κυρίας χρήσεως -όπως οφθαλμοφανέστατα φαίνεται- όλοι οι χώροι της μετρούν στον Συντελεστή Δομήσεως. Άρα τα 71 μ2... "ψαχνό" είναι 142 μ2. Και τούτο, αν δεν υπάρχουν και άλλες υπερβάσεις της αδείας -πράγμα συνηθέστατο στα παραθαλάσσια εξοχικά- που θα "αυγάτιζαν" τα τετραγωνικά μέτρα. Οπότε ο τύπος και όλη η συμμορία του, γιά άλλη μία φορά προσπάθησαν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό, εμφανίζοντας μία κανονική εξοχική βίλλα ως... λαϊκό "σπιτάκι"! 

   Και το άκρον άωτον της βλακείας -αυτών που τον πιστεύουν, γιατί ο ίδιος γνωρίζει την αλήθεια- είναι ο έωλος αντιπερισπασμός να ζητήσει το ενοίκιον του σπιτιού του... Μητσοτάκη στον Λυκαβηττό!!! Βεβαίως, ο αρχηγός της ΝΔ δεν δηλώνει ενοίκιο, και πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού το σπίτι είναι... δικό του!

   Αριστερές ανοησίες, ή αριστερές αθλιότητες, ή... και τα δύο μαζί. Κατόπιν όλων αυτών -και τόσων άλλων που δεν αναφέρω- υπάρχει άραγε λογικός και υπεύθυνος άνθρωπος που εμπιστεύεται τους συριζαρέους σαν πιθανούς κυβερνήτες της χώρας; Πλην της ανεύθυνης πλέμπας και της μηδενιστικής μούργας που διαθέτει η χώρα, είμαι σίγουρος πως όχι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου