Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

"Αριστερή, ξανθειά και... Καρακώστα"!



 Όταν η αναλγησία συναντά την αθλιότητα, στο γήπεδο του ψεύδους.

   Ακούγοντας τις δηλώσεις του ξανθού συριζαρέικου λοπάδιου, το οποίον υποδύεται την "μητέρα του λαού" και υπερασπίζεται -προτάσσοντας τα ώριμα στήθη της- τα δίκια της φτωχολογιάς, δεν ξέρω τί να πρωτοθαυμάσω; Τον στυγμό κυνισμό της άποψης, ή την ωμότητα στην επιχειρηματολογία δικαιολόγησής της. 
   Μετά λόγου γνώσεως και αφού παραμερίσω προς στιγμήν την ουσιαστική άγνοια του μέτρου που υποστηρίζει η εν λόγω βραχνοκοκόρισα βουλευτίνα και την τρικυμία που διακατέχει το κούφιο της κρανίο, λέγοντας ασυναρτησίες και άλλα αντ' άλλων, (μπερδεύοντας την "βούρτσα" με την ..?..)  στέκομαι στο... "διά ταύτα" της.
   Θεωρεί σωστό και δίκαιο όχι μόνο να περικοπεί η μικρή επιδοματική οικονομική τσόντα-φιλοδώρημα που δίνεται στους πιό αδύναμους συμπολίτες μας, αλλά απαιτεί απ' αυτούς να επιστρέψουν αναδρομικώς -ως αδικαιολογήτως καταβληθέν- το περικοπέν τμήμα δώδεκα τέτοιων μηνιάτικων, καθ' όσον η μείωση έγινε προ έτους! Δηλαδή, εξοντώνει εν ψυχρώ, κτυπώντας επί δικαίων και αδίκων, αυτές ακριβώς τις τάξεις υπέρ των οποίων -η άθλια- κόπτεται και αγωνίζεται... σκληρά! Και, κατά τη γνωστή αριστερή πρακτική, σπιλώνει με έναν τόνο λάσπη -συλλήβδην, αβασάνιστα και χωρίς διερεύνηση- τους δικαιούχους, οι οποίοι ελάμβαναν το ΕΚΑΣ δικαιωματικά, χαρακτηρίζοντάς τους φοροφυγάδες!

   Όποιος γνωρίζει σε λίγο μεγαλύτερο βάθος τα κομμουνιστικά "πράγματα" και τις αριστερές πρακτικές, δεν εκπλήσσεται. Αναγνωρίζει αμέσως το σκληρό, παγωμένο και ανάλγητο πρόσωπο της αριστεράς. Θεωρώντας τους ανθρώπους ως "προλετάριους", βουβές και άβουλες μονάδες παραγωγής έργου και αναλώσιμα γρανάζια μιας κοινωνίας θηριώδους κι απρόσωπης, που οφείλει να λειτουργεί ως πελώρια κρατική μηχανή, είναι φυσικό παρεπόμενο το "σύστημα" να τους αντιμετωπίζει φυχρά, ανάλγητα και... όποιον πάρει ο Χάρος. Όσο γιά τα ωραία, παχειά και σαγηνευτικά που έλεγαν οι απατεώνες συριζάριοι, προκειμένου να ξεγελάσουν τους αφελείς χαχόλους και να μας κάτσουν στο σβέρκο, παραπέμπω στον Λένιν, που σε μιά έκρηξη ειλικρίνειας είπε: "Οι αστοί, μόνοι τους, θα μας δώσουν το σκοινί που... θα τους κρεμάσουμε"! Επομένως όσοι ηλίθιοι κλαψουρίσουν όταν πάνε να εισπράξουν... ΕΚΑΣ, ας... πρόσεχαν. "Ουκ έστι, γαρ, μετάνοια εν τω Άδη". "Εκάς οι βάρβαροι"!

    Ζητείται ανθρωπισμός, ζητείται συναίσθημα, ζητείται συνέπεια στα υπεσχημένα. Πλην.... ματαίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου