Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Αμηχανία, κουτοπονηριά, διαβολικότητα, ή παγίδευση βλακών και αφελών;

  -Πρίτς!!!

Ο μίζερος και κακομοίρης στην εμφάνιση και κουτοπόνηρος στη λογική… «κομισάριος» της συριζαρέικης οικονομικής πολιτικής το διέπραξε!
Στηριζόμενος σε ακροβασία της λογικής, προσπαθεί να εξαπατήσει αφελείς, κατά τη γνωστή «κατοπτρική» τακτική. Δηλαδή να φοράει στον αντίπαλο τις «πομπές» του.
Διαβάζοντας τα κατωτέρω, επιστρατεύσατε την λογική και την υπομονή σας προκειμένου να καταλάβετε την αριστερή διαβολικότητα. Θα προσπαθήσω να γίνω, όσο γίνεται, αναλυτικότερος σε ένα παράδειγμα, το οποίον ο σοφός συριζάριος οικονομολόγος το χαρακτήρισε… «απατεωνία»!
Μέχρι τώρα, το αφορολόγητο των γονικών παροχών σε μεταβίβαση ακινήτων είναι μέχρι το ποσόν των 200.000 ευρώ. Ο Μητσοτάκης ανέβασε την αφορολόγητη αξία των γονικών μεταβιβάσεων διαφόρων οικονομικών στοιχείων, μέχρι του ποσού των 800.000 ευρώ. Και η οικονομική κορυφή του Σύριζα χαρακτήρισε την εξαγγελία αυτή ως… «απατεωνία» -προσέξτε καλά το επιχείρημα- γιατί, όπως λέει, αυτό ευνοεί τους…. «πλούουουσιους»! Επειδή, λέει, οι «φτωχοί» που μεταβιβάζουν ακίνητα μέχρι τις 200.000 ευρώ… μ΄αυτή την εξαγγελία δεν ωφελούνται καθόλου!!! Δηλαδή, κατά τη συριζαρέικη λογική, γιά να υπάρξει… αριστερή «οικονομική δικαιοσύνη» θα έπρεπε και στους μεταβιβάζοντες κατόχους των κάτω των 200.000 ευρώ, να δοθεί… κατιτίς!!!
Οπότε… «Μητσοτάκη… γαμ….αι»! Αριστερή λογική, αριστερή οικονομική πολιτική και, κυρίως, αριστερή ηθική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου