Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

«Υπόθεση Μπάαντερ-Μάινχοφ», σε ελληνική version.


Τρομοκρατώντας τους τρομοκράτες.



   Θέλει πραγματική παλληκαριά για ν’ αντιμετωπίσεις τον θάνατο. Όχι των άλλων, τον δικό σου. Θέλει... «γκατς»! Κι αυτά τα βουτυρόπαιδα τα δικά μας, που -εκ του ασφαλούς- το παίζουν... αντιεξουσιαστές, ανάρχες και μπαχαλάκηδες δεν τα έχουν. Ελάχιστοι στον κόσμο τα διαθέτουν κι αυτό αποδεικνύεται από το πόσο λίγοι θυσιάζουν τη ζωή τους για τον παραλογισμό, τον αφιονισμό και την τρέλα τους. Ασήμαντα νούμερα, που απλώς ακούγονται λόγω της παγκόσμιας απήχησης των ενεργειών τους. Την συντριπτική, δε, πλειοψηφία όλων αυτών των αμετανόητων κοινωνικών αποβρασμάτων την ξεκάνει -ως ώφειλε- η Αστυνομία.

   Προ αρκετών χρόνων, κάπου στο   1970 νομίζω, μερικοί νεαροί Γερμανοί δημοσιογράφοι έστησαν στη Γερμανία ανάλογη φάμπρικα με εκείνη των δικών μας μπαχαλάκηδων. Ζωγράφισαν για σήμα ένα κόκκινο αστέρι και με την επωνυμία «Κόκκινος στρατός», όρμησαν να... «ξαναφτιάξουν» την κοινωνία... καλύτερη, σκοτώνοντας και καταστρέφοντας!  Μετά από τα σχετικά κυνηγητά και τα μπες-βγες στις φυλακές, οι επικεφαλής της ομάδος -ο Αντρέας Μπάαντερ και η Ουλρίκε Μάινχοφ- βρέθηκαν κρεμασμένοι στο κελλί τους... «αυτοκτονημένοι»!  Ο ντόπιος  Σύριζα χάλασε τότε τον κόσμο, χωρίς όμως να μπορεί ν’ αποδειχθεί τίποτα πέραν της επίσημης εκδοχής, αλλά οι... «κόκκινοι στρατιώτες» το πήραν το μήνυμα. Είδαν πως το κράτος δεν παίζει και... «σωφρονίστηκαν» ακαριαίως! Και το γερμανικό μπάχαλο κόπηκε μαχαίρι!

   Αν τώρα -υπόθεση εργασίας κάνω ερχόμενος στα δικά μας- χαρακτηριστούν ως ιδιώνυμα αδικήματα όσα... «κατορθώματα» κάνουν τα θρασύδειλα «μπουμπούκια» μας και βάσει σχετικών δρακόντειων νόμων «τσουβαλιαστούν» όσοι λεβέντες παίζουν τώρα κρυφτούλι, εκμεταλλευόμενοι την χαλαρή υφιστάμενη νομοθεσία και τα πάσης φύσεως... «ανθρώπινα δικαιώματα». Αυτά που οι ίδιοι γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι ασχημονούντες καθ’ ολόκληρης της κοινωνίας και εκμεταλλευόμενοι την ασυδοσία που τους εξασφαλίζει η ανοχή  και η... «αγαθιαροσύνη» της.  Αν στη συνέχεια... «αυτοκτονήσουν» στις φυλακές κανά δυό από τους ηγέτες του μπαχαλοποιητικού κινήματος -η Αστυνομία ξέρει πολύ καλά ποιούς... «αυτόχειρες» να επιλέξει- είμαι απόλυτα σίγουρος πως όλη αυτή η ιστορία θα γίνει παρελθόν, αυτοστιγμεί! Ο κάθε επαναστάτης και... υποψήφιος αναμορφωτής της... «κακούργας κενωνίας», πολύ θα το σκεφτεί να βάλει κουκούλα και να πετάξει μολότοφ.  Αρκεί το κράτος να δείξει αποφασιστικότητα, ετοιμότητα και σοβαρότητα.
   Χωρίς ραγάδες και αποδεικτικές αφορμές αμφισβήτησης.  Ο πόλεμος -είναι γνωστό κι αποδεκτό- έχει και θύματα και ήρωες. Και όποιος έχει κότσια ας βγει στο κλαρί. Χωρίς όμως τη... μαμά του, να του φέρνει πουλόβερ και γιουβαρλάκια!  Και ας αφήσει τους συριζαρέους να σκούζουν. Αν μάλιστα μεταξύ των μπαγλαρωμένων υπάρξει κι ο γνωστός κατρουλίξ με το σκουλαρικάκι, το κάτουρο θα φτάσει μέχρι την Ομόνοια. Παγκόσμιος και διαχρονικός νόμος λέει: «Πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται»! Και με σύγχρονα απλά λόγια: «Για να κάνεις ομελέττα, θα πρέπει να σπάσεις αυγά»!

   Όποιος πολιτικός τολμήσει την οριστική κάθαρση της γάγγραινας, με ξεκάθαρες, δυναμικές και αποφασιστικές ενέργειες, αφήνοντας το αριστερό σκυλολόι να ξελαρυγγιάζεται υστερικά, θα δικαιωθεί στον αιώνα τον άπαντα, ως νέος Μπαϊρακτάρης.  Ναι, εκείνος ο αστυνομικός διευθυντής που τσάκισε τον «κουτσαβακισμό» στου Ψυρρή κατά τον 19ο αιώνα. 'Οχι ν' αφήνονται τα διάφορα βδελυρά περιττώματα, τύπου Κουφοντίνα, να βολτάρουν ελεύθερα και να λοιδορούν, αμετανόητα και προκλητικά, τα θύματά τους, καπηλευόμενα ηλίθιους νόμους που δίνουν "ανθρώπινα δικαιώματα" σε αυτούς που, πρώτοι, τα περιφρονούν, τα αγνοούν και τα ποδοπατούν χρησιμοποιώντας εξάσφαιρα, καλάσνικοφ και μολότοφ.

    Θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως η αναταραχή στην ελληνική κοινωνία δεν πρόκειται να σταματήσει με νουθεσίες, ανοχές, δικαστικές άδειες και αστυνομικές ασκήσεις... επί χάρτου. Όπως δεν θεραπεύεις τον καρκίνο με... ασπιρίνες, αλλά τον πολεμάς με επώδυνες χημειοθεραπείες, έτσι κι εδώ απαιτούνται δραστικά μέσα. «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία»... και οδυνηρή ματσούκα στα άνομα νώτα, η ασφάλεια και προστασία του απλού νομοταγούς πολίτη. Πρωταρχική μέριμνα στη ζωή, την τιμή και την περιουσία του και κανένα έλεος και δημοκρατικές φιοριτούρες σ' αυτούς που τις επιβουλεύονται.
   Και, επί τέλους, όλοι εμείς που παρακολουθούμε σιωπηλοί και χαζοχαρούμενοι, ομφαλοσκοπούντες και βυζαντινολογούντες αν έπεσε ή δεν έπεσε καμμιά ψιλή στον Μιναρέ που έσκουζε σαν γουρούνι που το σφάζουν, γιά να κάνει μπούγιο και τζέρτζελο όταν τον συνελάμβαναν, πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Θέλουμε νόμο και τάξη του Μητσοτάκη και του Χρυσοχοϊδη, ή θέλουμε το ρίσκο να γίνουμε πιθανά προσεχή θύματα της πάντοιας ασυδοσίας και μπαχαλοποίησης.

   ΥΓ. Γιά το κόλπο της οδηγίας γιά στεντόρια φωνασκία την ώρα της συλλήψεως, θυμηθείτε την Ζωάρα στην ΕΡΤ. Τσίριζε... "Βοήθεια, βοήθεια...", με τους αστυνομικούς τρία μέτρα μακρειά της. Τα γνωστά αηδή αριστερά τεχνάσματα, γιά να τσιμπάν οι αφελείς... πονοψυχιάρηδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου