Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Ε΄, και;

Πολύ κακό γιά το τίποτα.

Πολύς ντόρος γιατί, λέει, η ευρωβουλευτής της ΝΔ, κυρία Μισέλ Ασημακοπούλου «απέκτησε», κατά κάποιον τρόπο, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Ελλήνων κατοίκων του εξωτερικού και τους έστειλε -προφανώς προπαγανδιστική και διαφημιστική γιά πάρτη της- επιστολή, εν όψει των επερχομένων ευρωεκλογών. Και η αντιπολίτευση ξεσηκώθηκε οργίλη γιατί, ξαναλέει, εθίγησαν τα... προσωπικά δεδομένα των αποδήμων. Σιγά τα ωά!
Καθημερινά, έρχεται στο email μου πλήθος μηνυμάτων, κυρίως διαφημιζομένων προϊόντων, τα οποία και διαγράφω αμέσως, χωρίς να ενοχληθώ ιδιαιτέρως και χωρίς, βεβαίως, να ζημιωθώ στο ελάχιστο.
Όποιος, προφανώς αριστερούλης, ακροδεξιούλης και γενικώς διαφορετικών πολιτικών φρονημάτων, ενοχλείται από την λήψη κάποιου -του όποιου- τέτοιου μηνύματος, ας το διαγράψει αμέσως. Καμμία βλάβη δεν υφίσταται.
Το email, αποτελεί κάτι ανάλογο με την διεύθυνση κατοικίας μας και από τη στιγμή που, κατ΄ επιλογή μας έστω, το δίνουμε σε γνωστούς και φίλους παύει να αποτελεί αυστηρά «προσωπικό» δεδομένο. Π.χ. όπως το ιατρικό, το φορολογικό, ή το ποινικό ιστορικό που είναι αυστηρά απόρρητα στοιχεία.
Όποια επιστολή -γραπτή ή ηλεκτρονική- μας στέλνουν και δεν την... «γουστάρουμε» την ρίχνουμε, απλά, στον κάλαθο των αχρήστων ή την διαγράφουμε αδιάβαστη.
Αν κάποιοι θα πρέπει να ενοχληθούν από το γεγονός, αυτοί είναι οι συνυποψήφιοι της κ. Μισέλ στη ΝΔ. Από το στόμα αυτών διεκδικεί αθεμίτως την... «μπουκιά» η κυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου