Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

«Κουφοντίνα ελεγεία. Ραψωδία κστ’ »

Όταν το θράσος ξεχειλίζει.


Θέλει ο φτωχός ν’ αγιάσει, μα δεν τον αφήνουν οι διαόλοι! Προσπαθώ να απαλλαγώ απ’ αυτή την βρωμοϊστορία, αλλά... όπως φαίνεται δεν γίνεται.
Τελευταία καμτσικιά στο νευρικό μου σύστημα η... κυρία Κούρτοβικ, η συστηματική συνήγορος -προφανώς ομοϊδεάτισσα και ψυχική προέκταση- του κάθε κοινωνικού αποβράσματος, κάθε αντικοινωνικού στοιχείου και κάθε περιθωριακού καθάρματος, η οποία με τον συνεχή συναγελασμό της μ’ αυτά τα... «λουλούδια» έφτασε στο σημείο να ταυτιστεί μαζί τους, όπως δείχνουν σχετικές δηλώσεις της -πού αλλού- σε τηλεοπτικό κανάλι αναλόγου περιωπής και νοοτροπίας
Παραθέτω αυτούσια την... φιλοσοφία της.
«Μιλώντας στο Kontra Channel η Ιωάννα Κούρτοβικ και κληθείσα να σχολιάσει την ανακοίνωση του συλλόγου συγγενών θυμάτων τρομοκρατίας, πολλοί εκ των οποίων είναι άμεσοι συγγενείς και των θυμάτων του ίδιου του Δημήτρη Κουφοντίνα, η κυρία Κούρτοβικ είπε ότι ο σύλλογος «Ως Εδώ»… υβρίζει τον Δημήτρη Κουφοντίνα επειδή τον αποκαλεί δολοφόνο!
Η ανακοίνωση αυτή έχω την εντύπωση ότι συντάχθηκε μάλλον για να εξυβρίσει τον απεργό, “δολοφόνο" τον αποκαλεί, παρά για να στηρίξει το δικαίωμά του στη ζωή. Ήταν υβριστική, ήταν προσβλητική», υπογράμμισε η κυρία Κούρτοβικ, επιμένοντας ότι από τη στιγμή που υπήρξε οριστική δικαστική κρίση και ο Δημήτρης Κουφοντίνας οδηγήθηκε στη φυλακή, θα πρέπει να αποκαλείται «κρατούμενος» και όχι «δολοφόνος».
Κι επειδή μας τα... «παραζάλισε» ο επιζών -χάρις στην ανόητη επιείκεια του Νόμου και την αυτοκαταστροφική ανοχή της Πολιτείας, που επιδεικνύει έναν απαράδεκτο ανθρωπισμό σε κάποιον που της «κουνάει το δάκτυλο», αφού επί χρόνια λοιδορούσε την κοινωνία, βγάζοντάς της, κοροϊδευτικά, τη γλώσσα- σκόπιμο είναι να ξεκαθαριστεί -άπαξ και διά παντός- κάτι, βασικό και απόλυτο:
Όταν αντιπαρατίθενται, από τη μιά ένα άτομο -ένας απεχθής πολυδολοφόνος και πολυισοβίτης κατάδικος- και από την άλλη ο Νόμος και το Κράτος, δεν είναι δυνατόν, είναι αδιανόητο, να επικρατήσει ο πρώτος. Αλίμονο αν... δεν!
Αποτέλεσμα της... «ανθρωπιστικής» τακτικής απέναντι σε κτηνώδη καταντήματα, με μόνα παραμένοντα εμφανισιακά ανθρώπινα χαρακτηριστικά, αλλά ζωώδη ένστικτα, είναι η δημιουργία και αντίστοιχων μεταλλαγμένων συνηγόρων.

Μετά το: «η αριστεία είναι ρετσινιά», περνάμε στο: «το να αποκαλείς έναν τερατώδη πολυδολοφόνο... «δολοφόνο» είναι ύβρις»... γιά δαύτονε. Επόμενο βήμα η δίωξη όλων όσοι, π.χ. η στήλη, επιμένουν σ’ αυτές τις απόψεις. Και αποκορύφωμα: η αυτοχειριακή ηλιθιότης να ξαναφέρουμε τους Τσιπροδριτσαίους στην διακυβέρνηση της χώρας. Και -γιατί όχι- με Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ή κάτι ανάλογο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου