Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

O κορωνοϊός νικιέται, η βλακεία ποτέ!

Ο "στρατηγός-σχεδιαστής" του ΣΥΡΙΖΑ... επιτίθεται! Τατά-τατάν....!

Ο Νίκος Καρανίκας

   Έχοντας πλαντάξει στην κλεισούρα, άλλοι υπομένουν, άλλοι παραλογίζονται και άλλοι σαλτάρουν.    
   Ο εικονιζόμενος... "εν τούτω Καρα-νίκας", γνωστός χαραμοφάης αμόρφωτος τενεκές, βρήκε την ευκαιρία -με τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής πλακέτας στο κτήριο της Μαρφίν- να επιδείξει την ποιότητα όλων αυτών που κυβέρνησαν τη χώρα επί 4,5 χρόνια. Έτσι, επετέθη στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας -αυτός ένα αμόρφωτο χαμίνι, πρώην (και νυν) άνεργος και τέως σερβιτόρος, εναντίον μιάς τέως Προέδρου του Αρείου Πάγου, με ανοίκειες εκφράσεις, προϊόντα της εξόχου μορφώσεως που έλαβε τόσον από το σπίτι του, όσο κι από τα κομματικά φροντιστήρια της "Κουμουντούρου".
   Θεωρώντας σπατάλη χρόνου την επί μακρότερο ενασχόληση με την αφεντιά του, παραθέτω μικρό απόσπασμα του λιβέλου που τόλμησε να αναρτήσει, προκειμένου να νουθετήσει -αυτός ένα κοινωνικό περίττωμα- την κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Εφιστάται η προσοχή στην ορθογραφία του κειμένου, χαρακτηριστική και αντίστοιχη του -επίσης εξόχου μορφώσεως- πάτρωνά του.  

"...Είστε πρόεδρος της χώρας και όχι του Ημερήσιου Κήρυξ και σίγουρα δεν είστε η γελοία συμπλήρωση της θεωρητικής ομάδας των διαπλεκόμενων Jukebox".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου