Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Καθώς τα «νωπά» δεν ξεχνιούνται.


«Έπεα πτερόεντα» σκληρών σταλινικών.

Αποτέλεσμα εικόνας για χθεσινή ψηφοφορία στη βουλη
Μερικοί... δειλοί στα βουλευτικά έδρανα, χθες!
 
   Επειδή υπήρξα αυτήκοος ακροατής, σε πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ, λίγα χρόνια πριν,  δεν επιτρέπω και δεν ανέχομαι αμφισβήτηση των κατωτέρω.

   Ο σκληρός σταλινικός υπουργός, τότε, των Εξωτερικών «σύντροφος», (ποτέ «κύριος»), Νίκος Κοτζιάς, με την έκρηξη της πολύκροτης υπoθέσεως Novartis και την βαρύγδουπη ανακοίνωση του ευθυτενούς Ρασπούτιν, είπε σχετικώς με την επιχειρούμενη εμπλοκή πολιτικών του αντιπάλων: «Αν δεν αποδείξουν την αθωότητά τους... κακό της κεφαλής τους»!!!

   Έτσι, και γιά άλλη μία φορά, το σταλινικό δόγμα που έστειλε στον θάνατο εκατοντάδες χιλιάδες αθώους, δοξάστηκε στη χώρα με τους πιό έξυπνους κατοίκους του Κόσμου! Πρόσφατα, μάλιστα, και ο αξούριγος «λελές» -ο γιαλαντζή κομμουνιστής με την pochette- υπερακόντισε: «Η μη απόδειξη της ενοχής δεν συνιστά... αθωότητα»! Δηλαδή, αμέτι-μωχαμέτι, σε χρίζω ένοχο, όχι επειδή απέδειξα την ενοχή σου, αλλά επειδή... έτσι μου γουστάρει.

   Αυτή η παράλογη, παράνομη και αυθαίρετη λογική, που γράφει στα παλιά της παπούτσια το παντάπασι της πολιτισμένης ανθρωπότητος «τεκμήριον της αθωότητος», είναι ένας -από τους πολλούς- βασικός λόγος που έστειλε στον αγύριστο και τα χρονοντούλαπα της Ιστορίας την κομμουνιστική θεωρία και διακυβέρνηση. Μόνο εμείς -ο περιούσιος στην ευφυΐα λαός- αντί να τους διαβολοστείλουμε, τους βάζουμε στη Βουλή γιά να βυσσοδομούν κατά της λογικής, της ανοχής και της Δημοκρατίας με τις ανοησίες που σερβίρουν συνεχώς και ανερυθρίαστα. Όπως, π.χ., οι Υπουργοί είναι δειλοί γιατί παρακολουθούν την διαδικασία από τα βουλευτικά και όχι τα υπουργικά έδρανα! Ρε, άει σιχτίρ χαζοβιόληδες μπαγαπόντες.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου