Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Ο ρυθμιστής του πολιτεύματος «Κύριος... Κουφοντίνας»!

"Κοιμήσου... αγγελούδι μου..."

- Κι άμα ξαναγυρίσω... γράψ' τε μου!

   Παραδοσιακά η Αγγλία είναι η χώρα των στοιχημάτων. Ακόμη και το αν βρέξει την... επόμενη ώρα παίζεται στα στοιχήματα και, αναλόγως, πληρώνει. Δυστυχώς, η Ελλάδα δεν είναι Αγγλία. Αν όμως ήταν και είχε ανάλογα γραφεία στοιχημάτων, θα ξεπούλαγα ό,τι έχω και είναι άμεσα ρευστοποιήσιμο και θα ποντάριζα -μέχρι το τελευταίο μου σεντ- στην θετική μελλοντική... σοφή απόφαση του... «μετεξεταστέου» Δικαστικού Συμβουλίου του Βόλου, το οποίο... «τσακίζοντας», εκβιαζόμενο και πειθαρχούν σε υπόγειες πολιτικές οδηγίες  περί χορηγήσεως της πολλοστής αδείας στον θρασύτατο και αμετανόητο πολυδολοφόνο, «Κύριο Κουφοντίνα», θα το κάνει! Πιθανότατα με κάποια διχογνωμία -για τα μάτια- αλλά μπορεί και με απόλυτη ομοφωνία. (Το επίθετο... «Κύριος» χρησιμοποιείται, συστηματικά και κατά κόρον, οσάκις γίνεται αναφορά σε δαύτον -προφανώς σε ένδειξη σεβασμού- από το κατά βάθος ομόφρον κομμουνιστικό αληταριό που μας κυβερνά).

   Ζώντας την απόλυτη ξεφτίλα κυβερνήσεως, θεσμών αλλά και λαού, όστις προβάλλοντας ανάγλυφα την εικόνα της εσχάτης παρακμής και ηθικής καταπτώσεως που τον χαρακτηρίζει, δοξάζει τον ολετήρα της αξιοπρέπειας και της  οικονομικής του καταβαραθρώσεως και του χαρίζει την ψήφον του -πιθανότατα και τον πρωκτόν του, ευθύς ως -αν και εφ’ όσον- του υποσχεθεί ο... «αμόρφωτος ηγέτης» και μία ακόμη προσεχή μερίδα... ψίχουλα, που θα βαφτίσει... 14η σύνταξη.

   «Ωσαννά», λοιπόν, και... «σφάξε μ’ Αγά μ’ ν’ αγιάσω»!

   Τώρα, όποιος εξακολουθεί να πιστεύει πως η... «Δημοκρατία δεν απειλείται, δεν κινδυνεύει και δεν εκβιάζεται», αν δεν είναι σανοφάγος κολλημένος αριστερός, είναι -προφανώς- πανύβλαξ! Η κυριαρχία των πάσης φύσεως τραμπούκων, αναρχοαυτόνομων, μπαχαλάκηδων και λοιπών στοιχείων του σκοτεινού περιθωρίου, θα πρέπει -επί τέλους- να μας προβληματίσει και συνεγείρει, ανεξαρτήτως πολιτικών φρονημάτων. Αρκεί απλή... φρόνησις. Τα πάντοια και παντοειδή θρασίμια που δρουν  ασύδοτα, περήφανα και ανεξέλεγκτα, ασχημονούντα και καταστρέφοντα δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, θα καταστούν, οσονούπω, θανατηφόρα καρκινώματα που θα εξαπλωθούν καταστρεπτικά σε ολόκληρο το κοινωνικό φάσμα, καθώς οι πάσης φύσεως ... «Κύριοι Κουφοντίνες» θα καθίστανται πρότυπα και ινδάλματα μιας λοβοτομημένης από νυσταλέους Φίληδες, μοχθηρούς Μπαλντάδες και παλαιοσταλινικούς Γιαβρουμογλέους. Γιατί τώρα μεν, βγάζοντας θρασύτατα και περιφρονητικά τη γλώσσα  στις -υποτίθεται- διωκτικές αρχές που τους... «διώκουν» με τα μάτια, έχουν προκλητικά κυριαρχική και απόλυτη παρουσία -ορμητήρια-  σε κάποια σημεία της πόλεως, (Εξάρχεια, Πανεπιστήμια, κ.λπ.), όμως σύντομα θα αποδειχθούν και δηλητηριώδη φίδια τα οποία, αφού δαγκώσουν πρώτο τον κόρφο που τα θηλάζει και τα ζεσταίνει, μετά θα εξαπλωθούν σε ολόκληρη την κοινωνία δηλητηριάζοντας και καταλύοντας κάθε μηχανισμό της.

   Εσείς οι αφελείς αστοί και ιδίως όσοι νοιώθετε νομοταγείς πολίτες και καλοί χριστιανοί... ξυπνήστε. Τα τείχη αλώνονται εκ των έσω. Τους Εφιάλτες και τους Νενέκους ακόμη δεν τους πήρατε χαμπάρι; Ο Λένιν -σε μιά κρίση ειλικρίνειας- είχε πει: «Οι αστοί θα μας δώσουν μόνοι τους το σκοινί που θα τους κρεμάσουμε»!

   «Αve Tsipra, moritouri te saloutant»!



Υ.Γ. Από αύριο, αποφυλακιζόμενος, πιάνει δουλειά και ο «Κύριος... Ρωμανός» κι εγώ διατυπώνω μιά πρόβλεψη. Μόλις ο... Κύριος Κουφοντίνας μυριστεί κυβερνητική αλλαγή, στη τελευταία -προ αυτής- άδεια, αν τον ξαναδείτε να μου γράψετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου