Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Η μεταμνημονιακή Ελλάς στον δρόμο της ευδαιμονίας. (Καιρός ήταν!).

Χαράς Ευαγγέλια! Δώσε και μένα μπάρμπα.

Σχετική εικόνα
Η Ελλάδα παράδεισος, επί... Τσίπρα.
   Τί είναι τούτο ωρέ!  Τσιμπιέμαι να δω αν κοιμάμαι και ονειρεύομαι. Άνοιξαν οι ουρανοί και βρέχει... "ευδαιμονία".  Αφήστε τις ομπρέλες και λουστείτε στα ιλαρά νάματά της!
   Τέρμα τα μνημόνια, τέρμα η λιτότητα, ζήτω η αφθονία! Το γάλα και το μέλι θ' αρχίσουν να ρέουν στην Πανεπιστημίου, στη Σταδίου, στη Συγγρού, στις Εθνικές, όπως, τότε, τα νερά στη Μάνδρα. Θα κολυμπάμε σε δαύτα!
   Τέρμα κι ο ΑΣΕΠ. Όλοι -βουρ- θα διοριστούν, αδιακρίτως, στο Δημόσιο, που θ' αρχίσει να παράγει..."λεφτά". "Λεφτά" να δουν τα μάτια σας. Με μιά ουρά... να, με το συμπάθιο! Τέρμα και οι υψηλοί φόροι, ενώ οι εναπομένοντες -ψίχουλα- θα πληρώνονται σε... χίλιες δόσεις.
   Τέρμα οι εισαγωγικές στα Πανεπιστήμια, η χώρα θα γεμίσει επιστήμονες, καθώς στις επόμενες εκλογές τα πτυχία θα απονέμονται άνευ εξετάσεων, με προοπτική -στις μεθεπόμενες-να αποστέλλονται με courier οίκαδε. 
   Οι εβδομηντάρηδες και άνω παίρνουν αναστολή "εκτελέσεως", καθώς όχι μόνο δεν κόβονται οι συντάξεις τους, όχι μόνο θα πάρουν πίσω την 13η και 14η, αλλά θα πάρουν και αύξηση! 
   Όλα αυτά τα ωραία, αρχίζουν να κλονίζουν τις πολιτικές μου πεποιθήσεις, καθώς βλέπω πως η αριστερή μας κυβέρνηση "θεραπεύει" όλες τις χρόνιες κρατικές και κοινωνικές δυσλειτουργίες του λαού και της χώρας. Εάν, μάλιστα, ο πολυχρονεμένος μας Μαδουρίσκος κάνει κάτι και γιά την... στητική, θα γίνω μόνιμος και φανατικός οπαδός του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου