Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Αριστεροί είμαστε, "μαλ..." δεν είμαστε!


"'Ηταν δίκαιο, έγινε πράξη"

Επανέρχεται στις καταγγελίες της η ΝΔ για την υπόθεση των αδελφών Τσίπρα
Καμαρώστε αριστερά...« ηθικά πλεονεκτήματα»!

    Από την μία η θερινή ραστώνη, με τη μεγάλη ζέστη που παραλύει μυαλό και σώμα, και από την άλλη η ασυνάρτητη και ανίκανη κυβέρνηση των μετασοβιετικών κομμουνιστών κατσαπλιάδων που μας κατσικώθηκε στο σβέρκο και προσπαθεί ύπουλα και διαβολικά να «στήσει» μόνιμα το καταστροφικό του καθεστώς, έχουν αμβλύνει την διάθεση της στήλης γιά γράψιμο. Με την κατάσταση να με καταπλήσσει και υπερβαίνει, οι δυνάμεις αντιστάσεώς μου -οπωσδήποτε αδύνατες λόγω ηλικίας και φυσικής καταστάσεως- συνεχώς απομειούνται, βλέποντας το μάταιο της προσπάθειας.
  Όταν η κινητοποίηση σωτηρίας του Πάρκου του Άρεως από ναρκοσυναλλαγές και πάσης φύσεως παρανομία λοιδορείται και οι κάτοικοί του -όσοι πρωτοστατούν σ' αυτήν- απειλούνται. Όταν η «εξαρχειοποίηση» επεκτείνεται σαν μολυσματική επιδημία και καλύπτει ολόκληρο το κέντρο των Αθηνών, καθιστώντας το μπάχαλο ενδημία. Όταν η εθνική κυριαρχία σαλαμοποιείται και παραχωρείται ανενδοίαστα χάριν κομμουνιστικών ιδεοληψιών και αγαστή σύμπλευση με το πατριαρχείο του, κάποτε, μισητού καπιταλισμού, (κατά παγκόσμια πρωτοτυπία σύμπλευσης). Όταν η παιδεία πνέει τα λοίσθια στα χέρια απίθανων, αμόρφωτων -λέγε με Φίλη- και ψευτοκαθηγητάδων -Μπαλντάς, Γιαβρούμογλου- οι οποίοι ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ στοχεύουν στη δημιουργία ανεγκέφαλων και πειθήνιων προλετάριων. Όταν ο διανοητικά διαταραγμένος και «κουνιστός» Καρανίκας, (που από απλό «ανθρώπινο περίττωμα» αναγορεύτηκε σε κυβερνητικό... «στρατηγικό σχεδιαστή»), αποκαλύπτοντας τις κυβερνητικές προθέσεις δηλώνει με θράσος: "Θα αντικαταστήσουμε αυτόν τον φασιστικό λαό, με πολίτες του κόσμου #fasistes_ellines".  Όταν βλέπουμε την γοργή -και στα μουλωχτά- σωρηδόν ελληνοποίηση της παγκόσμιας μουσουλμανικής πλέμπας, την οποία μετά βδελυγμίας αποποιούνται και απολακτίζουν οι έξυπνοι και φιλοπάτριδες Ευρωπαίοι, «ποστιάζοντάς» τους στην ταλαίπωρη χώρα μας. Όταν βλέπουμε τα καμώματα των πρωθυπουργικών... «αδελφιών» -κακόμοιρη ελληνική γλώσσα, μητέρα της παγκόσμιας έκφρασης και διανόησης- και την κουτοπόνηρη προσπάθεια συγκάλυψη της απάτης τους. Όταν βιώνουμε όλα αυτά, με «γαρνιτούρα» έναν... Πολάκη, έναν Κυρίτση, έναν Μαδρά, έναν...., έναν..., κ.ο.κ., σωτηρία δεν υπάρχει. Η αδράνεια και ο πολλαπλασιασμός των ηλίθιων, των χαχόλων και των επιδοματοβίωτων σανοφάγων οδηγεί την Ελλάδα στον μετασχηματισμό και, τελικά, την εξουθένωση και τον αφανισμό φωνών σαν αυτή της στήλης. Όλα, πλέον, επαφίενται στα χέρια του Θεού της Ελλάδος.
   Ειδικά γιά την κομπίνα της... «Διόδου», της εργολαβικής εταιρείας των... «αδελφιών» του ολετήρα πρωθυπουργού, λόγω ειδικότητος, επεκτείνομαι και αποκαλύπτω. Με καραμπινάτη πλαστογραφία, την οποία συνιστά κάθε επέμβαση σε δημόσιο έγγραφο -ασφαλιστική ενημερότητα του ΤΣΜΕΔΕ- προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανάληψη εργολαβίας ύψους 1,15 εκατομμυρίου ευρώ, η απάντηση των «αδελφιών» είναι χαρακτηριστική. Τόσο γιά την ενοχή τους στην κομπίνα, όσο και στην φαυλότητα που χαρακτηρίζει όλον αυτόν τον κομμουνιστικό εσμό που ανέβηκε στην εξουσία, εν ονόματι κάποιου... «ηθικού πλεονεκτήματος». Αντί να απαντήσουν επί της ουσίας γιά την αυταπόδεικτη πλαστογραφία, που αποτελούσε πρόκριμα ανάληψης δημόσιου έργου -άρα ισχυρό κίνητρο γιά την απάτη- σας παραθέτω την δημοσίευσή τους: «Επειδή τις τελευταίες ημέρες η ΝΔ διοχετεύει σε ΜΜΕ που τη στηρίζουν, αθλιότητες, λασπολογίες και χυδαιότητες σε βάρος μας προς εξυπηρέτηση προσωπικών και κομματικών συμφερόντων, επισημαίνεται ότι η συκοφαντία είναι αστικό και ποινικό αδίκημα, δεν δικαιολογείται από κανένα αντιπολιτευτικό μένος και θα αντιμετωπισθεί στα αρμόδια δικαστήρια, όπου κάθε νομοταγής πολίτης μπορεί να προσφύγει». Δηλαδή, άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε και «περί της ταμπακέρας»... ουδέν!
   Γιά την ιστορία, προσθέτω: Με την κομπίνα τους τα «αδέρφια» Τσίπρα πήραν το έργο, προσκομίζοντας και νέο πλαστό έγγραφο ΤΣΜΕΔΕ! Γιά αυτή την απάτη το «αδέρφι» Δημήτρης Τσίπρας, ως διαχειριστής της «ΔΙΟΔΟΥ», διώχτηκε -κατόπιν εορτής- και γλύτωσε την καταδίκη με ειδικό, φωτογραφικό νόμο του Παρασκευόπουλου, ο οποίος την «χάριζε» σε όποιον απατεώνα η προβλεπόμενη ποινή του θα ήταν φυλάκιση μέχρι δύο ετών!

   Όμορφος κόσμος, αριστερός και... τίγκα στο ηθικό πλεονέκτημα. Αλλά και την... κονόμα!

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου