Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

«Παραιτηθείτε, παραιτηθείτε»!



Όμως όταν θα μεγαλώσω, θέλω να γίνω... Ρομά!

Αποτέλεσμα εικόνας για παραιτηθείτε 

   Αρχίζω από τελευταίο άκουσμα που με ξάφνιασε. Εκτός της ελεύθερης εισαγωγής στα Πανεπιστήμια των τουρκόγυφτων, (αντί ελεύθερης εισαγωγής τους στις φυλακές), λες και υπάρχει τσιγγάνος που να έχει τελειώσει καν δημοτικό, αποφασίστηκε η ίδρυση... γραμματείας γιά τα θέματα των... αθιγγάνων. Με στελέχωση 24 υπαλλήλων -προφανώς συριζαρέων- και ετήσιο προϋπολογισμό... 662.000 ευρώ! Αντί να ενδυναμώσουν και στελεχώσουν τα οικεία αστυνομικά τμήματα, βρίσκουν πρόφαση γιά πρόσληψη ημετέρων. Δεν μπορώ να φανταστώ -χωρίς να παίρνω και όρκο- πατρότητα της ιδέας από τον κ. Σκουρλέτο, δι’ ευνοήτους λόγους. Καθ’ όσον απ’ αυτή την ιστορία δεν θα ωφεληθούν, ούτε κατά κεραία, αυτοί γιά τους οποίους στήνεται η νέα κομπίνα. Απλώς θα σταματήσει στο βόλεμα των 24 ημετέρων και, ίσως, αυξήσει μιά γραφειοκρατία που, εν συνεχεία, θα... βολέψει κι άλλους.

   Το σοβαρό επίκαιρο γεγονός, αναμφίβολα, είναι η αυριανή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, στις 8.00 μ.μ., των πραγματικά αγανακτισμένων πολιτών. Μιά συγκέντρωση που θα πρέπει να επιτύχει, ώστε να δοθεί ηχηρή απάντηση στην θρασύτατη κουτοπονηριά του Τσίπρα. Αυτός, σε συνέντευξη στον Χατζηνικολάου ερμήνευσε την αδράνεια του μπαϊλντισμένου κοσμάκη -κλασσικό χαρακτηριστικό των φιλήσυχων, ράθυμων αστών, οι οποίοι δεν λειτουργούν ως μπαχαλάκηδες και δεν ξεσηκώνονται εύκολα-  ως επιδοκιμασία της αποτυχημένης του διακυβέρνησης.

   Επιχειρώ μιά πρόχειρη και βιαστική κριτική στους σπουδαιότερους τομείς του κυβερνητικού έργου. Στο θέμα Υγείας δεν χρειάζονται πολλά. Αρκεί η «σεπτή» μορφή του Σφακιανού αγριάνθρωπου, ο οποίος ασχολείται περισσότερο με το διαδίκτυο -παρά με το Υπουργείο του- βρίζοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους. Στην Παιδεία, ο υπουργός μπαρμπα-Μυτούσης προσπαθεί να την φέρει μισόν αιώνα πίσω, κολακεύοντας ήσσονες προσπάθειες και χτυπώντας την αξιοκρατία. Κουτσοί στραβοί, βουρ γιά τον Άγιο Παντελεήμονα. Μπάτε στα Πανεπιστήμια -μέχρι κι οι γύφτοι ελεύθερα- κι αλέστε κατά βούληση. Στη Δικαιοσύνη ο υπουργός Παρασκευόπουλος καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να τσακίσει το ανεξάρτητο φρόνημα των δικαστικών. Κάποιοι εμήδισαν, οι πολλοί του ανθίστανται και μπράβο. Γιά Δημόσια ασφάλεια και Τόσκα, καλύτερα να μην μιλήσουμε. Μιλούν τα γκέτος των γύφτων, τα πρεζόνια της Ομόνοιας και των Πανεπιστημίων, το άντρο των αναρχικών στο ΕΜΠ, τα σπασμένα μηχανάκια των σταθμών του Μετρό, τα καμένα λεωφορεία στην Πατησίων και εσχάτως...  ο μικρός Μάριος.

   Στον τομέα των επενδύσεων, «δικαίων» πάντα(!), μάρτυρες τα αρχαία και τα 37 στρέμματα τροπικού δάσους που εφευρέθησαν στο Ελληνικό, μαζί με το σκούριασμα των... Σκουριών. Κορόιδα επενδυτές, ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Ελάτε να σας μπλέξουμε μεταξύ εφορίας και γραφειοκρατίας και επενδύοντας να χάσετε μέχρι και τον...  επενδύτη σας! Στην Εθνική Άμυνα, ουδείς φόβος. Ο αρχιστράτηγος... Μπούλης απειλεί με αυστηρό... κωλ...κτυλο τους εχθρούς, φορώντας και σχετική γραβάτα. Προστυχιά, αηδία, χυδαιότητα! Διαλέξτε και πάρτε.

   Εν κατακλείδι, ουδέποτε η χώρα παρουσίαζε απαισιότερη εικόνα σήψης και διαφθοράς. Σαν μπαγιάτικο ψάρι που βρωμάει απ’ το κεφάλι. Ουδέποτε η διαπλοκή είχε πιό εμφανές και πιό θρασύ πρόσωπο, (Σαββίδης). Με τον βλοσυρό Ελληνορώσσο ολιγάρχη ν’ αλωνίζει και ν’ απειλεί ξεδιάντροπα, υπό την απροκάλυπτη  στήριξη του νέου αρχιδιαπλοκέα Παππά και του κουτοπόνηρου κομματικού περιπατητή Τειρεσία, ο οποίος δεν... «παρετήρησε» τίποτε επιλήψιμο στα ουκρανικά τσιγαράδικα που οργώνουν τις ελληνικές θάλασσες και τις νταλίκες που περίμεναν τα λαθραία τσιγάρα σε κρυφό όρμο των Σφακίων, (πιθανώς κάτω από την προστασία των κουμπουροφόρων του Πολάκη).

   Σε ένα κράτος εντελώς ξεχαρβαλωμένο, όπου ένας κυβερνητικός εσμός προσπαθεί να το «δουλέψει» αλά Βενεζουέλα, η προσέλευση του υγιέστερου και πραγματικά αγανακτισμένου  κομματιού του ελληνικού λαού, ανεξαρτήτως ιδεολογικής και κομματικής προτιμήσεως,  στην αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα είναι επιβεβλημένη. Γιατί δεν στρέφεται κατά μιάς ιδεολογίας, αλλά κατά ενός αγύρτικου, ανήθικου, ψευδολόγου και ανίκανου τσούρμου που παριστάνει την κυβέρνηση, αφού του υπέκλεψε την ψήφο, παραμυθιάζοντάς τον και οδηγώντας τον σε πολύχρονη οικονομική εξαθλίωση και ηθική εξαχρείωση, χάριν ιδιοτελούς εξουσιολαγνείας, (με όλα τα συναφή ωφελήματα).

   Αύριο οι Αθηναίοι θα δείξουν αν αξίζουν να ζουν περήφανα σαν όρθιοι ελεύθεροι πολίτες, ή μοιρολατρικά πεσμένοι, σαν ψεκασμένα και συμβιβασμένα ανθρωπάρια. Υπό την ηγεσία και καθοδήγηση ποταπών και ασήμαντων Θεανούδων, Αυλωνίτηδων, Πολάκηδων, Μανιών, Φίληδων, Κυρίτσηδων, Μπούληδων, Μισελοζαννάτσηδων και ψευτοκουλτουριαρέων Σεβαστάκηδων και Ζουρλάρηδων, υπό την καθοδήγηση του μεγαλύτερου ψεύτη που γέννησε ο τόπος, από τότε που πρωτοκατοικήθηκε από τους Κάρες και τους Λέλεγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου