Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση, ελληνιστί gallop !

Επικαιρότης

Ακούστηκε ότι το ΣΔΟΕ ασχολείται με τα κατορθώματα παλαιού Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος διαθέτει περίπου 165 εταιρείες διαχείρισης και αξιοποίησης ακινήτων, οι οποίες έχουν στην κατοχή τους, συνολικά, περίπου 220 ακίνητα. Τα πλείστα εξ αυτών μεγάλης αξίας. Και εννοείται όλες αυτές οι εταιρείες, εσωχώριες όλες, μπερδεύονται με τραπεζικά δάνεια και, ως ζημιογόνες, φοροδιαφεύγουν κανονικότατα.

Πρόχειρο gallop, μεταξύ συγγενών και φίλων, ανέδειξε τα κάτωθι πρόσωπα, ως πιθανούς πρωταγωνιστές αυτής της ενδιαφέρουσας ιστορίας :

- κ. Απ. Τσοχατζόπουλος : 12,1%
- κ. Γιάν. Παπαντωνίου : 34,6 %
- κ. Κ. Λαλιώτης : 47,3%
- Ανεξάρτητοι, μεμονωμένοι : 5,8 %
- Δεν ξέρω, δεν απαντώ : 0,2 %

Παρατηρήσεις :
α) Η δημοφιλία του κ. Τσοχατζόπουλου βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, καθ’ όσον ούτος ασχολείται, κυρίως, με εξωχώριες μπίζνες.
β) Η περίπτωση του κ. Παπαντωνίου, τον οποίον περιβάλει η φήμη της μεγάλης σουπιάς, (περί τις πάσης φύσεως λοβιτούρες), υστερεί καθ’ όσον οι πληροφορίες του ΣΔΟΕ αναφέρονται σε Υπουργό εξαφανισμένο από την πολιτική σκηνή από μακρότατου χρόνου. Και επειδή ο κ. Γιάννος, κατά καιρούς, όλο και κάπου σκάει μύτη στα κανάλια, εδώ κι εκεί, η υποψηφιότητά του χάνει έδαφος.
γ) Ο κ. Λαλιώτης, πληρών όλες τις προϋποθέσεις και τα επιτάγματα που ανακοίνωσε (ή άφησε να διαρρεύσουν) το ΣΔΟΕ, προηγείται σταθερά και, μάλλον, θα κόψει πρώτος το νήμα. Εκτός αν, την τελευταία στιγμή, κάποιο ισχυρό αουτσάιντερ του πάρει την πρωτιά στο φίνις ! Θα δούμε. Ποτέ δεν ξέρει κανείς ! Οπωσδήποτε η μεγάλη δεξαμενή του κυβερνητικού ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτη από τέτοια μπουμπούκια και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέχρι τέλους, ποιος θα ξεπεταχτεί και τι θα βγει ( ; ) στα φόρα.
δ) Το δεν ξέρω, δεν απαντώ το εκφράζει ένας Πακιστανός, ο οποίος περιστασιακά βοηθάει στον κήπο, αφού τα δικά μας χέρια δεν επαρκούν ή δεν αντέχουν (γεράματα, ανημποριά, λουμπάγκο και τέτοια). Αυτός ζει στον δικό του κόσμο και νοιάζεται μόνο για το μεροκάματο και το…. τζαμί ! (Τις μπύρες όμως τις κοπανάει, σαν νεροφίδα !)

Η στήλη δέχεται συμμετοχές στη δημοσκόπηση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου